Η πρώτη φωτογραφία του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το ατύχημά του (vid)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην OPAP Arena

Η πρώτη φωτογραφία του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το ατύχημά του (vid)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:10 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 25.02.2023

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην «OPAP Arena» μερικές ώρες μετά την περιπέτειά του.

Τέλος καλό, όλα καλά για την περιπέτεια του Δημήτρη Μελισσανίδη και όλα όσα συνέβησαν με την πτήση του ιδιωτικού τζετ που αναχώρησε χθες τη νύχτα από το Ντουμπάι με προορισμό την Αθήνα.

Το ιδιωτικό αεροπλάνο του μεγαλομετόχου της Ένωσης πήρε φωτιά στον αέρα, αλλά για καλή τύχη τόσο του ίδιου του Μελισσανίδη, όσο και όλων όσων βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Ο πιλότος έμεινε ψύχραιμος, δεν πανικοβλήθηκε παρά τη δύσκολη συνθήκη που προέκυψε και κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο Βόρειο Ιράκ με αποτέλεσμα να είναι όλοι καλά στην υγεία τους και να επιστρέψουν στην Αθήνα με άλλη πτήση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως έχει γίνει γνωστό, βρίσκεται μάλιστα στην OPAP Arena προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς της 24ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης. Και παρ' όλο που ο ίδιος δήλωνε σοκαρισμένος στους στενούς του ανθρώπους και ανέφερε ότι σώθηκε από θαύμα, εμφανίστηκε χαμογελαστός μερικές ώρες μετά την περιπέτειά του.

Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα, πόσταρε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία βρίσκεται μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ. Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εμφανίζεται χαμογελαστός και ήρεμος.

Δείτε τη φωτογραφία: