Διαψεύδει για Σαουδική Αραβία η πλευρά του Σαμάτα

Αλί Σαμάτα

i

© Intime

Διαψεύδει για Σαουδική Αραβία η πλευρά του Σαμάτα

Καπνός χωρίς φωτιά φαίνεται να υπάρχει στο θέμα του Τανζανού επιθετικού, που έχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ

Ο Αλί Σαμάτα αποτελεί τον εκλεκτό του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με την πλευρά του Τανζανού επιθετικού να διαψεύδει την φημολογία περί ενδιαφέροντος από την Σαουδική Αραβία.

Νωρίτερα κυκλοφόρησαν σενάρια από το Βέλγιο, που ήθελαν τον 30χρονο επιθετικό να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Νταμάκ FC, κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους εκπροσώπους του Σαμάτα.

Όπως διαμήνυσαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τα συγκεκριμένα σενάρια δεν έχουν καμία δόση αλήθειας, τονίζοντας μάλιστα ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει λυθεί το συμβόλαιο του Σαμάτα με την Φενέρμπαχτσε.

Ο λόγος που οι Αουγκούστο και Βιεϊρίνια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ
CONFERENCE LEAGUE

09:08 - 06.07.2023

Ο λόγος που οι Αουγκούστο και Βιεϊρίνια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ

Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεϊτάρ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αουγκούστο και Βιεϊρίνια λόγω της περσινής αποβολής τους.

Ο Τανζανός επιθετικός έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ τόσο στις οικονομικές απολαβές όσο και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του και μόλις λύσει την συνεργασία του με την Φενέρ, θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Οι εκπρόσωποι του Σαμάτα, μάλιστα ανέφεραν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει λυθεί το θέμα του έμπειρου στράικερ και στη συνέχεια θα ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Δικέφαλο.