Ζίβκοβιτς: «Όλοι αξίζουμε τη θέση μας στο ρόστερ του ΠΑΟΚ»

Ζίβκο Ζίβκοβιτς

i

© Sportal

Ζίβκοβιτς: «Όλοι αξίζουμε τη θέση μας στο ρόστερ του ΠΑΟΚ»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στο Sportal μετά το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα και αναφέρθηκε στην προετοιμασία και στο γκρουπ του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε την Τετάρτη 5/7 το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με τον Δικέφαλο να έρχεται ισόπαλος 1-1 με την ρουμάνικη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Σαφώς, το επίπεδο ετοιμότητας των δύο ομάδων ήταν διαφορετικό, με τους δύο αντιπάλους να είναι σε διαφορετικό στάδιο προετοιμασίας, αφού για τον Δικέφαλο ήταν το πρώτο φιλικό, ενώ για τη ρουμάνικη ομάδα το τελευταίο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στο Sportal για τη φιλική αναμέτρηση, αλλά και το πως κυλά έως τώρα η προετοιμασία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίξαμε με δύο ενδεκάδες, δείξαμε πως είμαστε συμπαγείς, δείξαμε επιθετικότητα και προσωπικά είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός πως η ομάδα δείχνει πως είναι σε καλό επίπεδο».

Για τους αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπάρχον στο ρόστερ:

«Όλοι όσοι είναι στο ρόστερ αξίζουν να είναι στην ομάδα, δεν έχει σημασία αν είναι νεαροί ή πιο μεγάλοι. Ειδικά τα νεαρά παιδιά δίνουν μια φρεσκάδα, έτσι λειτουργεί το φρέσκο αίμα, δίνουν αρκετή επιθετικότητα και αρκετά πράγματα γενικότερα. Δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και όπως είδα σήμερα στο παιχνίδι, έχουν βελτιωθεί».

Για τη δύσκολη απόκρουση του Ταλιχμανίδη:

«Φυσικά, ήμουν πολύ χαρούμενος όταν είδα τον Ταλιχμανίδη να αποκρούει αυτό το επικίνδυνο σουτ. Ήταν ήρεμος, δουλεύει καλά, όπως και οι Μπαλωμένος και οι Τσιόπτσης, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Περιμένουμε να έρθει και ο Κοτάρσκι και να έχουμε ένα καλό γκρουπ. Θέλω να πω στον Ταλιχμανίδη να συνεχίσει να δουλεύει έτσι και να μην ανησυχεί για τίποτα».

Ο λόγος που οι Αουγκούστο και Βιεϊρίνια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ
CONFERENCE LEAGUE

09:08 - 06.07.2023

Ο λόγος που οι Αουγκούστο και Βιεϊρίνια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ

Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεϊτάρ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αουγκούστο και Βιεϊρίνια λόγω της περσινής αποβολής τους.

Για το αν νιώθει σαν πατέρας του γκρουπ των τερματοφυλάκων:

«Θα μπορούσαμε ως τίτλο να δώσουμε τον εξής: «Ο Ζίβκο και τα παιδιά του». Πλάκα κάνω, αστειεύομαι. Προσπαθώ να δίνω συμβουλές ακόμα και στον Κοτάρσκι και γενικότερα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Να βελτιώνονται σε κάθε προπόνηση σε κάθε παιχνίδι, διότι μπροστά τους υπάρχει λαμπρό μέλλον».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει ενισχυθεί:

«Δεν είναι ερώτηση για εμένα αυτή. Δεν έχει σημασία ποιος είναι στο ρόστερ, αλλά όπως είπα αξίζει να είναι στο ρόστερ. Είμαστε ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα πάμε στο πρώτο επίσημο κόντρα στην Μπεϊτάρ και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε δύο φορές και να προκριθούμε».