Διαψεύδει ο ατζέντης του Γκιουντογάν για συμφωνία με Μπαρτσελόνα: «Είμαι έκπληκτος για αυτά που ακούγονται»
i

Γκιουντογάν / ©intime

Διαψεύδει ο ατζέντης του Γκιουντογάν για συμφωνία με Μπαρτσελόνα: «Είμαι έκπληκτος για αυτά που ακούγονται»

Sportal newsroom 11:13 - 15.04.2023

Ο ατζέντης του Ιλκάι Γκιουντογάν διέψευσε τις φήμες που έλεγαν ότι ο Γερμανός έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα.

Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί πολύ έντονα ότι ο Ιλκάι Γκιουντογάν έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα ισπανικά Μέσα είχαν κάνει λόγο, ότι ο Γερμανός θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων με τους «μπλαουγκράνα», έχοντας κι έναν χρόνο οψιόν για ανανέωση, ενώ οι αποδοχές του διεθνή μέσου θα φτάνουν περίπου τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά ο ατζέντης του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι διέψευσε αυτές τις φήμες. Μιλώντας στην AS ανέφερε ότι ο Γερμανός μέσος δεν έχει έρθει σε συμφωνία με καμία ομάδα, ενώ τόνισε ότι του προκαλούν έκπληξη όλες αυτές οι αναφορές. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ακόμα δεν ξέρει που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

«Είμαι έκπληκτος με τα νέα σχετικά με τη συμφωνία του Γκιουντογάν με την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν υπάρχει καμία συμφωνία με καμία ομάδα αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: 

«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα που θα παίζει τις επόμενες σεζόν. Η συγκέντρωσή του αυτή τη στιγμή είναι μόνο στη Μάντσεστερ Σίτι», πρόσθεσε μετά. 

Ο Γερμανός αποκτήθηκε από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το καλοκαίρι του 2016, όταν η Σίτι είχε δώσει στη Ντόρτμουντ περίπου τριάντα εκατομμύρια ευρώ. Στην αρχή ο Γερμανός δεν είχε ξεκινήσει καλά, αλλά με το πέρασμα των χρόνων έγινε βασικό «εργαλείο» της ομάδας του Μάντσεστερ. Σε σημείο μάλιστα που πλέον έχει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στα εφτά χρόνια που βρίσκεται στο Eithad ο Γκιοντογάν έχει κατακτήσει τέσσερις Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας και τέσσερα Λιγκ Καπ, ενώ έχει και μια συμμετοχή στον τελικό του Champions League το 2021 απέναντι στη Τσέλσι.