Ενταση στη δίκη Άλκη: «Τι με κοιτάς έτσι;», είπε ο Κούγιας σε κατηγορούμενο
i

Αλέξης Κούγιας/©Intime

Ενταση στη δίκη Άλκη: «Τι με κοιτάς έτσι;», είπε ο Κούγιας σε κατηγορούμενο

Sportal newsroom 12:51 - 20.02.2023

Κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, επικράτησε μικροένταση στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Συνεχίστηκε η δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, ύστερα από άγρια οπαδική επίθεση που δέχθηκαν στην περιοχή της Χαριλάου. Η δίκη πραγματοποιήθηκε με την κατάθεση μάρτυρα αστυνομικού, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τη σύλληψη των κατηγορουμένων και είναι ο δέκατος κατά σειρά μάρτυρας στο σύνολο των 26 που περιλαμβάνονται στον σχετικό κατάλογο για την υπόθεση.

Την ώρα που ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου 19χρονου, Αλέξης Κούγιας, έθετε ερωτήματα στον αστυνομικό για παρελθοντικές έκνομες πράξεις των κατηγορουμένων, κοίταξε τον 9ο κατηγορούμενο και τον ρώτησε «τι με κοιτάς έτσι;»

Αυτό αμέσως προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης και μερικοί από το ακροατήριο φώναξαν «κάτω το κεφάλι», απευθυνόμενοι στους κατηγορουμένους. Το επεισόδιο έληξε εκεί, χωρίς να δοθεί περαιτέρω έκταση.