«Διπλό» της Ατλέτικο που βάζει... μπελάδες στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης

«Διπλό» της Ατλέτικο που βάζει... μπελάδες στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:06 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 10.04.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τη νίκη από τη Ράγιο Βαγιεκάνο με σκορ 2-1 και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στη δεύτερη θέση, έχοντας δύο πόντους διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με σκορ 1-2, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Ράγιο Βαγιεκάνο, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο μακριά από το γήπεδο της. Οι «ροχιμπλάνκος» εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Ρεάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ και με αυτόν τον τρόπο βρίσκονται πλέον δύο βαθμούς μακριά από τη 2η θέση της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 22', όταν μετά από μία εξαιρετική αντεπίθεση ο Ναουέλ Μολίνα πλάσαρε σωστά από τα δεξιά για το 1-0. Χρειάστηκαν ακόμα 120 δευτερόλεπτα για την ομάδα του Σιμεόνε ώστε να «κλειδώσει» τη νίκη, αφού ο Καράσκο στο 24' εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ερμόζο με κεφάλια διπλασίασε τα τέρματα του κλαμπ του.

Τα «χτυπήματα» συνεχίστηκαν για τη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο από το 62΄, εξαιτίας της αποβολής του Λεχεούνε. Εντούτοις τελικά μείωσε χάρη στο πανέμορφο μακρινό σουτ του Φραν Γκαρθία στο 85', διαμορφώνοντας το 2-1 στον πίνακα του σκορ.