Δομάζος: «Δεν πιάνει η δικαιολογία ότι ήταν άρρωστοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ»

Μίμης Δομάζος

i

© Intime

Δομάζος: «Δεν πιάνει η δικαιολογία ότι ήταν άρρωστοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ»

Sportal newsroom 19:45 - 11.05.2023

Ο Μίμης Δομάζος αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που έκρινε το πρωτάθλημα και τόνισε πως η ΑΕΚ δίκαια θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΦΩΣ», ο Μίμης Δομάζος μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όπου οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1-0 και ουσιαστικά έχασαν το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, η οποία την ίδια ώρα πανηγύρισε διπλό τίτλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο θρύλος του Τριφυλλιού τόνισε πως η δικαιολογία ότι ήταν άρρωστοι οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πιάνει, ενώ σημείωσε πως η ΑΕΚ δίκαια παίρνει τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αν περίμενε ότι θα το χτυπούσε ο Ολυμπιακός το ματς:

«Σαν φιλικό παιχνίδι ήταν. Έχω παίξει και έχω δει δεκάδες ντέρμπι "αιωνίων". Δεν έπεσε μια κλοτσιά, δεν έβλεπες δύναμη, ούτε από τους μεν ούτε από τους δε. Και από ευκαιρίες, τι είδαμε… Ήταν Παναθηναϊκός αυτός; Ήταν Ολυμπιακός αυτός; Να σοβαρευτούμε… 

Οι δύο «τελικοί» στην τελευταία αγωνιστική της Super League που θα κρίνουν υποβιβασμό και τρίτη θέση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:05 - 10.05.2023

Οι δύο «τελικοί» στην τελευταία αγωνιστική της Super League που θα κρίνουν υποβιβασμό και τρίτη θέση

Στην τελευταία αγωνιστική της Super League, Ιωνικός και ΠΑΟΚ θα υποδεχτούν Λαμία και Ολυμπιακό αντίστοιχα σε δύο ματς «τελικούς» που θα κρίνουν τον υποβιβασμό από την κατηγορία και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Και είπανε μετά τη δικαιολογία ότι ήταν άρρωστοι. Τότε γιατί έπαιξαν; Μία μέρα μετά γιατί δέχτηκαν να παίξουν; Όλοι έχουμε περάσει κορονοϊό και ξέρουμε. Αν είναι άρρωστοι οι παίκτες, δεν τους βάζεις να παίξουν. Ό,τι δικαιολογία λες μετά, δεν πιάνει η δικαιολογία αυτή. Ας απειλούσε ότι θα κατεβάσει την Κ19».

Για το αν θα καθόταν να χάσει αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε παρόμοια θέση με τον Ολυμπιακό:

«Όχι, όχι, αυτά που έλεγαν ήταν του καφενείου. Θα ήταν ντροπή για την ιστορία του Ολυμπιακού να κάτσει να χάσει από τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλη ιστορία. Το άκουγα κι εγώ και έλεγα «ρε παιδιά, τάβλι να παίξουν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό θα σκοτωθούν»!».

Για το αν το παίρνει άδικα η ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ το πήρε, όταν βγεις πρωταθλητής, το παίρνεις δίκαια. Έπαιξε ωραία μπάλα. Και ο Παναθηναϊκός είχε παίξει καλά. Κάποιος θα έβγαινε πρωταθλητής. Αυτός που θα έβγαινε πρώτος, θα έβγαινε δίκαια».

Tags: