«Πλησιάζει στη Θέλτα ο Δουβίκας»

Τάσος Δουβίκας

i

© Intime

«Πλησιάζει στη Θέλτα ο Δουβίκας»

Δημήτρης Χούπης 19:13 - 25.08.2023

Πολύ κοντά από τη μεταγραφή του στη Θέλτα είναι ο Τάσος Δουβίκας, με την ισπανική ομάδα να βγάζει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 12.000.000 ευρώ.

Κοντά σε ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του είναι ο Τάσος Δουβίκας. Ο Έλληνας επιθετικός, όπως αναφέρουν ολλανδικά Μέσα πλησιάζει στη Θέλτα, η οποία παρά την αρχική αρνητική απάντηση που είχε λάβει από την Ουτρέχτη, τελικά φαίνεται πως θα τον κάνει δικό της. 

Σύμφωνα με την Telegraaf, το ποσό που θα βγάλει η ομάδα της Γαλικίας είναι στα 12.000.000 ευρώ και αναμένεται να είναι η πιο ακριβή πώληση της Ουτρέχτης. Ο πρώην επιθετικός του Βόλου στην Ολλανδία εντυπωσίασε, μετρώντας 32 γκολ και εφτά ασίστ σε 77 συμμετοχές. 

Εκτός από τη Θέλτα, η Ουτρέχτη είχε δεχτεί προτάσεις από τη Λάτσιο και τη Γαλατάσαραϊ. Οι «λατσιάλοι» είχαν κάνει πρόταση 10.000.000 ευρώ στην ολλανδική ομάδα για τον Έλληνα επιθετικό, ωστόσο η Ουτρέχτη την απέρριψε. 

Ποιος Θορ και ποιος Νταρθ Βέιντερ… Ο Μέσι ζήτησε από τον Μπέκαμ να κρατήσει την μπύρα του!
REST OF THE WORLD

13:01 - 26.07.2023

Ποιος Θορ και ποιος Νταρθ Βέιντερ… Ο Μέσι ζήτησε από τον Μπέκαμ να κρατήσει την μπύρα του!

Ο Λιονέλ Μέσι, πραγματοποίησε τη δεύτερη του εμφάνιση με την Ίντερ Μαϊάμι, υπό το βλέμμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αφού σημείωσε το πρώτο από τα δύο γκολ του στη νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη.

Όσον αφορά την τουρκική ομάδα, είχε δείξε επίσης ενδιαφέρον για τον Δουβίκα, κάνοντας επίσης πρόταση στην Ουτρέχτη. Μόνο που η κρούση του συλλόγου της Πόλης ήταν μικρότερη από αυτή της Λάτσιο και συγκεκριμένα κατά δύο εκατομμύρια ευρώ λιγότερα. Δηλαδή ήταν στα 8.000.000 ευρώ. 

Τέλος η Γκλάντμπαχ ήταν μια από τις ομάδες που ήθελαν να πάρουν την υπογραφή του. Ωστόσο η γερμανική ομάδα, ενώ είχε σκοπό να κινηθεί, αλλά τελικά δεν έκανε ποτέ επίσημη πρόταση για τον Έλληνα επιθετικό.