Δούκας: «Είμαι Παναθηναϊκός, η Διπλή Ανάπλαση θα γίνει»

Βοτανικός

i

© Intime

Δούκας: «Είμαι Παναθηναϊκός, η Διπλή Ανάπλαση θα γίνει»

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, έδειξε ξεκάθαρος για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος στάθηκε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και στο ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλα θα προχωρήσουν κανονικά.

Ένα απόσπασμα όσων δήλωσε:

Για το αν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει το γήπεδο: «Όχι, σε καμία περίπτωση».

Για την ομάδα που υποστηρίζει: «Παναθηναϊκός είμαι, και πιο πολύ ποδοσφαιρικός. Μου αρέσει και το μπάσκετ, αλλά πηγαίνω πιο συχνά στο ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός ότι και ο Αλέξης Τσίπρας ήταν Παναθηναϊκός, αλλά είχε σταματήσει το πρότζεκτ παλαιότερα: «Η Διπλή Ανάπλαση θα γίνει. Την έχω βάλει στο πρόγραμμά μου, έχω βάλει τον προϋπολογισμό της. Να δούμε τις λεπτομέρειες και τις προδιαγραφές, αλλά και τι θα γίνει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Εγώ να σας πω, θα ήθελα να μείνει μία κερκίδα».

Δούκας: «Το μόνο άγχος που έχω είναι να προχωρήσει γρήγορα ο Βοτανικός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:41 - 19.10.2023

Δούκας: «Το μόνο άγχος που έχω είναι να προχωρήσει γρήγορα ο Βοτανικός»

Ο νέος δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, Χάρης Δούκας σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, σχολιάζοντας ότι το μόνο του άγχος είναι να προχωρήσουν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα το χτίσιμο του Βοτανικού.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!