Δούκας: «Το μόνο άγχος που έχω είναι να προχωρήσει γρήγορα ο Βοτανικός»

Ο Χάρης Δούκας

Δούκας: «Το μόνο άγχος που έχω είναι να προχωρήσει γρήγορα ο Βοτανικός»

Sportal newsroom 11:41 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 19.10.2023

Ο νέος δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, Χάρης Δούκας σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, σχολιάζοντας ότι το μόνο του άγχος είναι να προχωρήσουν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα το χτίσιμο του Βοτανικού.

Ένα από τα ζητήματα που είχε να διαχειριστεί όταν ανέλαβε τη δημαρχεία του Δήμου Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας ήταν το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ένα έργο που είχε εγκριθεί από τον πρώην δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη

Ωστόσο σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγες μέρες στο Sportal,  ο Χάρης Δούκας ανέφερε πως το γήπεδο θα γίνει κανονικά. Σε νέες δηλώσεις που έκανε λοιπόν, αναφέρθηκε ξανά στον Βοτανικό, λέγοντας πως θέλει να γίνει κανονικά με σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. 

«Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα», ανέφερε στην αρχή. Στη συνέχεια ο νέος δήμαρχος Αθηναίων σχολίασε πως θέλει στον Βοτανικό να γίνει ένα νέο, βιοκλιματικό και υπερσύγχρονο γήπεδο. Ενώ την ίδια ώρα αναφέρθηκε σε μια νέα ιδέα για το γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

«Θέλω να συνεχίσει το κοστολογημένο πρόγραμμα που υπάρχει. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς.

Η θέση Μητσοτάκη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό: «Το έργο θα προχωρήσει, έχουν δεσμευθεί πόροι» (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20:20 - 18.10.2023

Η θέση Μητσοτάκη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό: «Το έργο θα προχωρήσει, έχουν δεσμευθεί πόροι» (vid)

Θέση για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού πήρε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την αλλαγή της ηγεσίας στον Δήμο Αθηνών.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.