Γιώργος Δώνης: Φόρεσε κελεμπία για τον εορτασμό ίδρυσης της Σαουδικής Αραβίας!
i

© Intime

Γιώργος Δώνης: Φόρεσε κελεμπία για τον εορτασμό ίδρυσης της Σαουδικής Αραβίας!

Sportal newsroom 20:29 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 24.02.2023

Ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να αλλάξει λίγο... look και εμφανίστηκε με κελεμπία, με αφορμή την ημέρα εορτασμού για την ίδρυση της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται αρκετό καιρό στην Σαουδική Αραβία, όντας προπονητής της Αλ Φατίχ. Λογικό και επόμενο είναι, λοιπόν, μετά από ενάμιση σχεδόν χρόνο να έρχεται κοντά με τους ανθρώπους της χώρας. Και όχι δεν λέμε απλά να τρώει ταμπουλέ - παρεμπιπτόντως πολύ νόστιμο φαγητό - αλλά να φτάνει σε σημείο να γίνεται ένα μαζί τους.

Πόσο πολύ; Τόσο, ώστε να φτάσει σε σημείο να νιώσει λίγο πατριώτης, φορώντας την παραδοσιακή ενδυμασία της χώρας. Αφορμή στάθηκε η ημέρα εορτασμού της ίδρυσης της Σαουδικής Αραβίας, με τον ίδιο μάλιστα να έχει και «παρτενέρ» αφού αρκετοί παίκτες και στελέχη της ομάδας εθεάθησαν με κελεμπία. Μάλιστα, η αμφίεση δεν έμεινε εκεί, καθώς ο ίδιος «πιάστηκε» από τον φακό να κρατάει και ένα σπαθί (ευτυχώς στη θήκη του) θυμίζοντας - όχι και τόσο - τον... Λόρενς της Αραβίας

Ο Γιώργος Δώνης αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2022 από την Αλ Φατίχ και έκτοτε έχει χαμογελάσει και έχει στεναχωρηθεί σχεδόν ισάριθμες φορές. Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός σε σύνολο 32 αγώνων έχει απολογισμό 15 νίκες, 13 ήττες και τέσσερις. Φέτος η αναμέτρηση κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα από τα highlights της καριέρας του, με το παιχνίδι να γίνεται πόλος έλξης για τους οπαδούς.