Δυσάρεστα τα νέα με Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό - Τη γλίτωσε ο Αϊτόρ!

Φίλιπ Τζούρισιτς

i

Intime

Δυσάρεστα τα νέα με Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό - Τη γλίτωσε ο Αϊτόρ!

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:41 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 04.09.2023

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, απέφυγε τα χειρότερα ο Αϊτόρ. Χάνουν τις Εθνικές ομάδες οι Βέρμπιτς και Τζούρισιτς.

Πολλή δουλειά είχε το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα από τα Ιωάννινα. Επειδή τέσσερις ποδοσφαιριστές γύρισαν με πρόβλημα και έπρεπε να ελεγχθεί η κατάσταση τους.

Το πρωί της Δευτέρας περιλάμβανε ιατρικές εξετάσεις για τους Βαγιαννίδη, Αϊτόρ, Τζούρισιτς και Βέρμπιτς. Με τον πρώτο να αντιμετωπίζει το πιο σοβαρό πρόβλημα από τους τραυματίες.

Ποια μεγάλα ντέρμπι έρχονται αμέσως μετά τη διακοπή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:44 - 03.09.2023

Ποια μεγάλα ντέρμπι έρχονται αμέσως μετά τη διακοπή

Μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής στη Super League οι ομάδες πρόκειται να κάνουν ένα διάλειμμα, αφού ακολουθούν οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων. Πότε αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση του πρωταθλήματος και ποιες είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν την 4η αγωνιστική;

Ο 22χρονος δεξιός μπακ διαγνώστηκε με θλάση Β' βαθμού στον δικέφαλο και αυτό μεταφράζεται σε ένα μήνα εκτός δράσης. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον Βαγιαννίδη, σε ένα τάιμινγκ που είχε φορμαριστεί.

Αντιθέτως, ο Αϊτόρ απέφυγε τη μεγάλη ζημιά. Οι αρχικοί φόβοι των γιατρών για κάταγμα δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Καλατανός εξτρέμ υπέστη οστικό οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Με την απουσία του να προσδιορίζεται στο δεκαήμερο.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έχει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε θεραπείες για δέκα μέρες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σέρβος θα επανέρθει δριμύτερος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Λίγο πιο βαρύς είναι ο τραυματισμός του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος επιθετικός υπέστη διάταση στον δικέφαλο και θα απουσιάσει για δεκαπέντε μέρες.  Άρα πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση του Αγρινίου.

Αμφότεροι οι Τζούρισιτς και Βέρμπιτς θα χάσουν τα παιχνίδια της Σερβίας και της Σλοβενίας, αντίστοιχα. Όπως και ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ που αποθεραπεύεται, ενώ ο Τιν Γεντβάι που υποβάλλεται σε θεραπεία, δεν είναι διεθνής.

Στις προπονήσεις της εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί σύντομα ο Χουάνκαρ, που αναρρώνει από την ίωση.