«Δύσκολα θα μείνει στην ΑΕΚ ο Πινέδα, τρεις ομάδες του προσφέρουν... χρυσάφι»

Ορμπελίν Πινέδα

i

© Intime

«Δύσκολα θα μείνει στην ΑΕΚ ο Πινέδα, τρεις ομάδες του προσφέρουν... χρυσάφι»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:42 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 27.02.2024

Μεξικανός δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως η ΑΕΚ θα δυσκολευτεί να κρατήσει τον Ορμπελίν Πινέδα, καθώς υπάρχουν ομάδες που είναι διατεθειμένες να προσφέρουν περισσότερα λεφτά για τον 27χρονο χαφ από την Ένωση.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και είναι δεδομένο ότι η Ένωση θα θα κάνει το καλοκαίρι ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να κρατήσει τον 27χρονο χαφ στο ρόστερ της. Κάτι το οποίο επισημαίνουν και οι Μεξικανοί, κάθε φορά που κάνουν μια αναφορά στα ΜΜΕ τους για το μέλλον του παίκτη.

Το γεγονός πως ο Μεξικανός χαφ είναι δανεικός από τη Θέλτα χωρίς καμία οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ, από μόνο του βάζει ένα πολύ στενό, σχεδόν ασφυκτικό πλαίσιο, στα περιθώρια των κινήσεων που έχουν οι κιτρινόμαυροι, ενώ και η εξαιρετική σεζόν που κάνει ο Πινέδα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Το βράδυ του Σαββάτου (22/4) ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Κέρυ Ρούιζ, μέσω μιας ανάρτησης του στο Twitter αναφέρθηκε στο μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα δυσκολευτεί να τον κρατήσει, καθώς υπάρχουν ομάδες που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν περισσότερα από όσα θα μπορούσε να προσφέρει ο Δικέφαλος.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Μεξικανός δημοσιογράφος, πρόκειται για ομάδες από την πατρίδα του Πινέδα, από την Ισπανία, αλλά και μια από την Αργεντινή, η οποία κατά πάσα πιθανότητα είναι η Ρίβερ Πλέιτ.