Ο Εκόνγκ σκέφτηκε να αποσυρθεί από την Εθνική Νιγηρίας πριν το Copa Africa

Εκόνγκ

i

© PrtScr

Ο Εκόνγκ σκέφτηκε να αποσυρθεί από την Εθνική Νιγηρίας πριν το Copa Africa

Λίγο πριν τον προημιτελικό κόντρα στην Ανγκόλα, ο αρχηγός της Νιγηρίας και ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τροστ Εκόνγκ, αποκάλυψε τις σκέψεις που είχε περί απόσυρσης.

Λίγο πριν τον προημιτελικό με την Ανγκόλα, ο Τροστ Εκόνγκ προχώρησε σε αποκαλύψεις!

Στον προηγούμενο γύρο του Copa Africa, η Νιγηρία πήρε με 2-0 το ντέρμπι κόντρα στο Καμερούν και προκρίθηκε για τα προημιτελικά, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για σήμερα (2/2, 19:00). 

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο «ESPN» και μεταξύ άλλων γνωστοποίησε πως οι διάφορες διαφωνίες που είχε με τον Ζοσέ Πεσέιρο τον έβαλαν σε σκέψεις, σε ότι αφορά το μέλλον του στην Εθνική. 

«Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπαιζα αυτό το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ή όχι και για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν σίγουρος αν θα συνέχιζα με την εθνική ομάδα γιατί ζύγιζα όλες τις επιλογές μου. Ένιωθα ότι ίσως το μόνο πράγμα που θα με σταματούσε αυτή τη φορά ήταν ότι υπήρχε κάποια διαφωνία με τον προπονητή πριν από το τουρνουά, οπότε δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήμουν μέλος της ομάδας ή όχι. 

Έμεινα σε επικοινωνία με την ομάδα, τους ευχόμουν τα καλύτερα. Υπενθύμισα, επίσης, στον προπονητή ότι είμαι διαθέσιμος και νομίζω ότι όλοι εντυπωσιάστηκαν με το πώς έπαιζα στο πρωτάθλημα αλλά και στο UEFA Conference League με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Να θυμίσουμε πως σε περίπτωση που η Νιγηρία πάρει την πρόκριση σήμερα (2/2) κι εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, τότε η απουσία του Εκόνγκ από τις «ασπρόμαυρες» υποχρεώσεις του θα πάρει παράταση.