Ολα ανοικτά για το μέλλον του Εκόνγκ: Οι Σαουδάραβες «γλυκοκοιτάζουν» τον στόπερ του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού

Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ

i

©Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Ολα ανοικτά για το μέλλον του Εκόνγκ: Οι Σαουδάραβες «γλυκοκοιτάζουν» τον στόπερ του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού

Κώστας Τόπας 09:11 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 13.02.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ έχει ελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Σαουδική Αραβία και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξουν εξελίξεις.

Η Νιγηρία γνώρισε την ήττα στον τελικό από την Ακτή Ελεφαντοστού και δεν κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ωστόσο μετά το τελικό σφύριγμα ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τροστ Εκόνγκ, αναδείχθηκε ως ο MVP της διοργάνωσης.

Συνολικά, ο έμπειρος στόπερ μέτρησε τρία γκολ στη διοργάνωση. Τα δύο με πέναλτι κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού στη φάση των ομίλων και στα ημιτελικά με τη Νότια Αφρική και μία άπιαστη κεφαλιά στον τελικό. Επίσης, κατάφερε όντας και αρχηγός της Εθνικής του να ηγηθεί της προσπάθειας, η οποία δεν ολοκληρώθηκε με τον ιδανικό τρόπο.

Ο 30χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της καριέρας του, κάτι που τον κάνει ελκυστικό για πολλές ομάδες. Οπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα, το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε κάποια της Σαουδικής Αραβίας είναι ανοικτό το προσεχές καλοκαίρι.

«Ο Τροστ Εκόνγκ, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της AFCON αφού έπαιξε κάθε λεπτό σε κάθε παιχνίδι και σημείωσε 4 γκολ. Υπάρχει συγκεκριμένη πιθανότητα να μετακομίσει στη Saudi Pro League το καλοκαίρι καθώς το ενδιαφέρον είναι πραγματικό και ισχυρό, όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα», αναφέρει το σχετικό tweet του έγκριτου ρεπόρτερ.