Εξαιρετικά αμφίβολος για Αστέρα Τρίπολης ο Ζίβκοβιτς

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

©Intime

Εξαιρετικά αμφίβολος για Αστέρα Τρίπολης ο Ζίβκοβιτς

Μάνος Τσαλγατίδης 20:21 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 15.12.2023

Όσα συνέβησαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ μια μέρα μετά το ευρωπαϊκό πάρτι κόντρα στην Ελσίνκι.

O ΠΑΟΚ μετά το ευρωπαϊκό πάρτι κόντρα στην Ελσίνκι γυρίζει τον διακόπτη του σε Super League mode, καθώς την Κυριακή 17/12 αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15/12, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να μη συμμετέχει στο πρόγραμμα των υπολοίπων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για το πρώτο μισό της σεζόν 2023-24 ολοκληρώθηκαν και βρήκαν τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει μια πανάξια πρωτιά, μαζί με μια σειρά από ιστορικά επιτεύγματα.

Η Ευρώπη όμως μένει στην άκρη για τους επόμενους μήνες. Η δράση στη Super League αρχίζει πάλι και ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου προετοιμάζεται για τη μάχη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Ελσίνκι το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και σήκωσε μανίκια, ενόψει του αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα της χθεσινής αναμέτρησης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, έπαιξαν οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.Το Σάββατο (16.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Τρίπολη».