Η τερματοφύλακας της Εξέλσιορ έκανε την γκάφα της χρονιάς και χάρισε το γκολ στον Άγιαξ (vid)

Η στιγμή της αδιανόητης γκάφας

i

© PrtScr

Η τερματοφύλακας της Εξέλσιορ έκανε την γκάφα της χρονιάς και χάρισε το γκολ στον Άγιαξ (vid)

Στο πρωτάθλημα γυναικών της Ολλανδίας και στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Εξέλσιορ και τον Άγιαξ, σημειώθηκε ένα από τα πιο περίεργα γκολ που έχουμε δει.

Είναι αλήθεια πως στο ποδόσφαιρο τα μάτια μας έχουν δει πολλά πρωτόγνωρα περιστατικά ωστόσο στο ολλανδικό πρωτάθλημα γυναικών το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Εξέλσιορ και τον Άγιαξ για τη δεύτερη αγωνιστική, σημειώθηκε ένα από τα πιο περίεργα γκολ, το οποίο προήλθε από αδιανόητη γκάφα τερματοφύλακα. Ο «Αίαντας» πήρε τη νίκη με 1-3 χάρη στο σόου της Ρομέε Λόιτερ, η οποία πέτυχε χατ τρικ.

Όπως διαπιστώνεται κι από το παρακάτω βίντεο, η 21χρονη επιθετικός των φιλοξενούμενων σε ένα από τα τρία γκολ που πέτυχε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με... περιπετειώδη τρόπο. Πιο αναλυτικά εκτέλεσε το φάουλ από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Εκεί που όλα έδειχναν πως ο κίνδυνος έφυγε για την άμυνα της Εξέλσιορ, η μπάλα έπαιξε... άσχημο παιχνίδι στην τερματοφύλακα των γηπεδούχων, η οποία πίστευε πως η μπάλα έφυγε άουτ και στη συνέχεια την είδε ξαφνικά να καταλήγει στα δίχτυα.

Διαιτητής πρώτα χτύπησε και μετά απέβαλε παίκτη στην πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας (vid)
REST OF THE WORLD

12:46 - 10.09.2023

Διαιτητής πρώτα χτύπησε και μετά απέβαλε παίκτη στην πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας (vid)

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Χάλιφαξ και τη Σάουθεντ (1-1) για την πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας, σημειώθηκε ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχουμε δει σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Το ακόμη πιο αξιοσημείωτο της συγκεκριμένης φάσης είναι η αντίδρασή της μετά το δοκάρι. Η ίδια βιάστηκε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι, για αυτό και προσπάθησε να πάρει την μπάλα που βρισκόταν στο πάνω μέρος των διχτυών, αγνοώντας πλήρως την κατάληξη της εκτέλεσης φάουλ.

Δείτε εδώ το απίθανο γκολ: