Εκτός ξανά ο Μπίσεσβαρ - Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

i

©intime

Εκτός ξανά ο Μπίσεσβαρ - Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Γιώργος Σακελλαρίου 15:41 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 04.04.2023

Ο ΠΑΟΚ έχει εκτός για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό τους Μπίσεσβαρ, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κούρτιτς, Λύρατζη.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι απουσίες για τη μάχη στο Φάληρο είναι γνωστές και αναμενόμενες. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμεινε ξανά εκτός, όπως και με την ΑΕΚ, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει και τους τραυματίες Κούρτιτς, Κεντζιόρα. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν και οι Λύρατζης, Νάσμπεργκ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η μάχη των Play Offs συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της post season, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (04.04).

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε έγινε και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.O Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία. Αυτοί είναι οι δύο παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα είναι οι:Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Ολιβέιρα, Μπράντον».