Φάκελος Βιεϊρίνια: Οι σκέψεις  για το μέλλον του Πορτογάλου

Αντελίνο Βιεϊρίνια

i

©intime

Φάκελος Βιεϊρίνια: Οι σκέψεις για το μέλλον του Πορτογάλου

Μάνος Τσαλγατίδης 14:21 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 04.04.2023

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι μια ηγετική φιγούρα για τον ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον χρόνο.

Ένα από τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι είναι κι αυτό του Βιεϊρίνια, που φέτος φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για 10η σεζόν συνολικά.

Ο 37χρονος Πορτογάλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται κάποιες σκέψεις για το μέλλον του, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Η επεισοδιακή πρώτη συνάντηση του Ανιγκό με τον Λουτσέσκου - Πως κατέληξαν να αποβληθούν και οι δύο από το γήπεδο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:05 - 04.04.2023

Η επεισοδιακή πρώτη συνάντηση του Ανιγκό με τον Λουτσέσκου - Πως κατέληξαν να αποβληθούν και οι δύο από το γήπεδο (vid)

Μετά τη φυγή του Μίτσελ, Ζοσέ Ανιγκό και Ράζβαν Λουτσέσκου θα τεθούν αντιμέτωποι στο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Τετάρτη (5/4). Ας θυμηθούμε την πρώτη τους, άκρως επεισοδιακή, συνάντηση.

Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν ο Βιεϊρίνια θα αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ή θα θελήσει να συνεχίσει για ένα χρόνο ακόμη ως ποδοσφαιριστής. Από το περιβάλλον του πάντως προκύπτει ότι κλίνει περισσότερο προς το δεύτερο ενδεχόμενο, καθώς αισθάνεται ότι μπορεί να παίξει άλλη μια χρονιά, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο, με τον Πορτογάλο να αποφασίζει για το μέλλον του μετά το τέλος των Play Off.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη υπάρχει διάθεση να παραμείνει στην Τούμπα, ακόμη κι αν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ήδη ο Ζοσέ Μπότο έκανε μια επιδερμική συζήτηση μαζί του και ένα από τα ενδεχόμενα που θα μπορούν να πέσουν στο τραπέζι είναι να ξεκινήσει ο Βιεϊρίνια με έναν τέτοιο ρόλο, δίπλα στον σημερινό αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, καμιά απόφαση δεν έχει παρθεί για την ώρα και στο μυαλό του Πορτογάλου αυτή την εποχή, είναι πως θα καλύψει το χαμένο έδαφος και θα βοηθήσει κι αυτός τον Δικέφαλο να πετύχει τους στόχους του στα Play Off και στο Κύπελλο

Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων», αφού  σημαδεύτηκε από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μετρά μόλις 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.