Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο για χάσιμο-Επέστρεψε ο Νάσμπεργκ

Ιβάν Νάσμπεργκ

i

©intime

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο για χάσιμο-Επέστρεψε ο Νάσμπεργκ

Μάνος Τσαλγατίδης 15:06 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 03.04.2023

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχοντας πλέον και τον Ιβάν Νάσμπεργκ στην εξίσωση.

O ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ, καθώς δεν έχει χρόνο για να σκέφτεται το παρελθόν μιας και το... μέλλον φέρνει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα εκτός από αυτά των Κούρτιτς και Κεντζιόρα, καθώς πλέον είναι διαθέσιμος και ο Ιβάν Νάσμπεργκ, που προπονήθηκε κανονικά έχοντας ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Το πρόγραμμα είναι αμείλικτο κι απαιτεί η κάθε ομάδα να είναι άψογη στο… transition, να αφήνει πίσω γρήγορα το προηγούμενο παιχνίδι και να προχωράει άμεσα στο επόμενο.

Η ΑΕΚ ανήκει πλέον στο παρελθόν και στο μυαλό του αγωνιστικού τμήματος υπάρχει μόνο το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να συνεχίζει με ατομικό και τον Τόμας Κεντζιόρα να ακολουθεί θεραπεία.Την Τρίτη (04.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα.