Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν σταματάει να γράφει ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ελ Αραμπί

i

© Intime

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν σταματάει να γράφει ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:56 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 19.12.2023

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό στις Σέρρες και κατέγραψε ακόμη ένα ρεκόρ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Στην 9η θέση των σκόρερ όλων των εποχών του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην Stoiximan Super League, αφού σημείωσε το 66ο του γκολ για το πρωτάθλημα και άφησε πίσω του τον Γιώτη Τσαλουχίδη, ο οποίος είχε κλείσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους με 65 σε 235 συμμετοχές στην Α’ Εθνική/Super League.

Ο Ελ Αραμπί έχει σημειώσει τα 66 τέρματα σε 141 ματς πρωταθλήματος και συνολικά έχει 91 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Πειραιώτες, αφού μετρά 6 σε αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος και 19 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι το δεύτερο διαδοχικό ματς στο οποίο σκοράρει, αφού είχε βρει γκολ και στο Ολυμπιακός Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League. Είχε να σημειώσει τέρμα σε δύο διαδοχικά ματς από τον Ιανουάριο του 2023, όταν ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιανουαρίου 2023 και σκόραρε και στο ΟλυμπιακόςΟΦΗ 2-1 στις 29 Ιανουαρίου 2023 για το πρωτάθλημα.

Αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόνο εναντίον του Πανσερραϊκού, με τον οποίο είχε γκολ και στον αγώνα του Α’ Γύρου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στη νίκη των ερυθρολεύκων με 2-0.

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:47 - 19.12.2023

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη «μάχη» του τίτλου να αναμένεται αμφίρροπη. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το «Big 4» σε ότι αφορά την κατάκτηση;

Παράλληλα έγινε ο τρίτος γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, αφού πέρασε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, και πλέον είναι πίσω από τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Αριέλ Ιμπαγάσα.