Μία και μόνο ατάκα είπε ο Καρβαλιάλ στους παίκτες του μετά τη νίκη στις Σέρρες!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©Intime

Μία και μόνο ατάκα είπε ο Καρβαλιάλ στους παίκτες του μετά τη νίκη στις Σέρρες!

Διονύσης Βερβελές 12:14 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 19.12.2023

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο Πορτογάλος μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού και το έδειξε αυτό μέσα στ' αποδυτήρια.

Η νίκη του Ολυμπιακού στις Σέρρες δεν ήταν εύκολη και σήμαινε πολλά για την ομάδα του Πειραιά και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά παίκτες και τεχνικό τιμ. Φάνηκε μάλιστα και μετά από το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης που κρίθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Κίνητρα άλλωστε υπήρχαν πολλά. Πρώτο, ο Ολυμπιακός ήθελε να επιστρέψει στις νίκες στην Ελλάδα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο Βόλο, το δεύτερο είχε να κάνει με τους βαθμούς φυσικά που ήθελε η ομάδα και ιδιαίτερα μετά τα αποτελέσματα των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ σε Περιστέρι και Αγρίνιο αντίστοιχα. Και το τρίτο κίνητρο ήταν για να δοθεί μία απάντηση σε όλους όσους πίστευαν πως με τα όσα συμβαίνουν και τα μέτρα που λήφθηκαν, θα έμενε πίσω αγωνιστικά η ομάδα

Σίγουρα πάντως υπήρχε μεγάλο άγχος στις τάξεις του Ολυμπιακού για το ματς στις Σέρρες και όλοι ήθελαν το «διπλό» για να μπορέσουν να ξεσπάσουν και ιδιαίτερα μετά και από τη νίκη με την Μπάτσκα Τόπολα και τη συνέχεια της ομάδας στην Ευρώπη.

Όλα τα παραπάνω φάνηκαν αρκετά και στην ατάκα που είπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Μία κουβέντα είπε απλά και έβγαλε από μέσα του όλη την πίεση που είχε η ομάδα αυτές τις ημέρες.

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:47 - 19.12.2023

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη «μάχη» του τίτλου να αναμένεται αμφίρροπη. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το «Big 4» σε ότι αφορά την κατάκτηση;

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του ματς και τη νίκη του Ολυμπιακού με 0-1 τόνισε στους ποδοσφαιριστές του «συγχαρητήρια για τη νίκη, πήραμε αυτό που θέλαμε, πάμε τώρα για το επόμενο» και εννοούσε φυσικά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την ερχόμενη Πέμπτη. Όλοι περιμένουν το ματς αυτό, όπως και το θετικό αποτέλεσμα για να πάει η ομάδα ήρεμη στις γιορτές των Χριστουγέννων.