Ελ Κααμπί: «Tίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ελ Κααμπί

i

© Intime

Ελ Κααμπί: «Tίποτα δεν έχει τελειώσει»

Sportal newsroom 00:38 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:39 - 25.08.2023

Ο Γιουσέφ Ελ Κααμπί άνοιξε «λογαριασμό» με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Τσουκαρίτσκι στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 3-1, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους.

Ο Γιουσέφ Ελ Κααμπί ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Τσουκαρίτσκι με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play offs του Europa League. Ο Μαροκινός επιθετικός μόλις στο 3ο λεπτό βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». 

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Γιουσέφ Ελ Κααμπί σκόραρε ξανά. Ο Μαροκινός φορ έπιασε την κεφαλιά μετά την εξαιρετική σέντρα του Κώστα Φορτούνη για να κάνει το 3-0. 

Μετά το τέλος του ματς ο Ελ Κααμπί μίλησε στην Cosmote TV για την νίκη του Ολυμπιακού και κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς. 

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για το χειροκρότημα και την στήριξη στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σημειώσω δύο γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να παίξουμε καλά και στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε», είπε ο Μαροκινός φορ.