Επιβεβαιώνουν οι Ιταλοί για Γιόβιτς: «Μίλαν και Ρόμα δεν... καίγονται, παρακολουθεί από κοντά ο Ολυμπιακός»
i

© Intime

Επιβεβαιώνουν οι Ιταλοί για Γιόβιτς: «Μίλαν και Ρόμα δεν... καίγονται, παρακολουθεί από κοντά ο Ολυμπιακός»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:15 - 24.08.2023

Την είδηση πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα «χνάρια» του Λούκα Γιόβιτς επιβεβαιώνουν ΜΜΕ από την Ιταλία. Παράλληλα, τονίζουν πως οι επαφές με Μίλαν και Ρόμα δεν έχουν μέχρι στιγμής ευτυχή κατάληξη.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» του καλοκαιριού, θέλοντας να προσθέσει στο ρόστερ του τον Λούκα Γιόβιτς. Η φημολογία γύρο από το όνομα του ήταν έντονη και οι Ιταλοί επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα πρόσθεσαν μία παράμετρο, σύμφωνα με την οποία ο ελληνικός σύλλογος βγαίνει ευνοημένος. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το «Alfredo Pedulla», οι διαπραγματεύσεις του Σέρβου με τις Μίλαν και Ρόμα δεν βρίσκονται σε καλό σημείο τη δεδομένη στιγμή. Το γεγονός, δε, πως η λήξη της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει, δημιουργεί πίεση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Επομένως, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Ταξιδεύει για Ελλάδα κι Ολυμπιακό ο Ορτέγα!

Ο Ολυμπιακός εδώ και ημέρες έχει εστιάσει στην περίπτωση του Ορτέγα για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Ο Αργεντίνος όπως φαίνεται, μπαίνει πλέον στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει για την Ελλάδα, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Η Βελέζ δεν έκανε πίσω και έτσι, σύμφωνα με τους Αργεντίνους πάντα, το ντιλ γίνεται στα 4,5 εκατ. ευρώ για το 90% των δικαιωμάτων του παίκτη. Ο Ορτέγα πάντως, έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, καθώς αποσύρθηκε από το 15% των δικαιωμάτων του, παραχωρώντας τα στην Βελέζ.

Ήταν κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, δείχνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό τη θέλησή του να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι Πειραιώτες θα ήθελαν να έχουν ολοκληρώσει αυτή τη συμφωνία, πριν δηλώσουν τη λίστα τους για τα ματς με την Τσουκαρίτσκι, αλλά δεν ήταν εφικτό. Δηλώθηκε ο Ομάρ Ρίτσαρντς ωστόσο, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Ορτέγα έρχεται για να πάρει φανέλα βασικού και τη θέση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που πωλήθηκε στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Ορτέγα είναι σε καλή κατάσταση πάντως, με ρυθμό και μπορεί να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη συνέχεια. Κι αν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ, υπάρχουν ως τη διακοπή του πρωταθλήματος δύο ματς, με τον Ατρόμητο και τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Δεν θα αργήσει και το ντεμπούτο του άλλωστε.

Εντός της ημέρας, πιθανότατα οι «ερυθρόλευκοι» να επισημοποιήσουν την ακριβή ώρα άφιξης για τον Αργεντίνο αριστερό μπακ.