Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν «αέρα» στην Ελλάδα: Αναλυτικά η βαθμολογία της UEFA

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν «αέρα» στην Ελλάδα: Αναλυτικά η βαθμολογία της UEFA

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:47 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 25.08.2023

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 κόντρα στη Χαρτς, ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τη Τσουκαρίτσκι, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να πάρει βαθμολογικό «αέρα» στη βαθμολογία της UEFA.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πανηγύρισαν νίκες απέναντι στις Χαρτς και Τσουκαρίτσκι, για τα play-offs των Conference και Europa League, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να πάρει βαθμολογικό «αέρα» στη βαθμολογία της UEFA

Την νίκη με τη μεγαλύτερη αξία πέτυχε η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς έχει σαφές προβάδισμα να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της παρουσία τουλάχιστον ως τα Χριστούγεννα. Το συγκεκριμένο επίτευγμα έχουν πετύχει ήδη οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Στα της βαθμολογίας τώρα οι νίκες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ προσέφεραν στην Ελλάδα 400 βαθμούς και την κράτησαν στην 19η θέση, έχοντας 22.725 βαθμούς. Πάνω από την Ελλάδα παραμένει η Τσεχία, η οποία πέτυχε δύο νίκες και μία ήττα. Η Σλάβια Πράγας επικράτησε της Ζόρια Λούχανσκ 2-0, ενώ η Βικτόρια Πλζεν της Τομπόλ στο Καζακστάν με 2-1. 

Από την πλευρά της Κροατίας, η Ντιανμό Ζάγκρεμπ επικράτησε της Σπάρτα Πράγας με 3-1, ενώ η Ριέκα προσπάθησε αλλά ηττήθηκε στη Γαλλία από τη Λιλ με 2-1.  

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ UEFA