Οριστικό: Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ - Πότε έρχεται Ελλάδα

Ο Μεϊτέ με φανέλα της Μπενφίκα.

i

©instagram/soualihomeite

Οριστικό: Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ - Πότε έρχεται Ελλάδα

Sportal newsroom 00:17 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 25.08.2023

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Σουαλιχό Μεϊτέ, με τον 29χρονο χαφ να είναι έτοιμος να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Τελείωσε του Μεϊτέ! Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ενισχυθεί με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, αφού συμφώνησε σε όλα με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Σουαλιχό Μεϊτέ. Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν σε όλα με τους Πορτογάλους και η άφιξη του μέσου θα πραγματοποιηθεί με μορφή δανεισμού.

Πλέον το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οριστικό, με τον 29χρονο χαφ να αναμένεται να «πατήσει» στη Θεσσαλονίκη το επόμενο 48ωρο, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «ασπρόμαυρους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος του βορρά θα καλύψει εξ ολοκλήρου συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, πληρώνοντας 1,2 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο. Στη συμφωνία πάντως δεν αναμένεται να υπάρξει οψιόν αγοράς, οπότε ο δανεισμός του παίκτη θα ολοκληρωθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Ζίβκοβιτς λαμπρός οδηγεί τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League!
CONFERENCE LEAGUE

23:47 - 24.08.2023

Ζίβκοβιτς λαμπρός οδηγεί τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντίγια Ζίβκοβιτς, που από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το απέδειξε κι απόψε, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο γκολ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Χαρτς στη Σκωτία και πλέον βρίσκεται με... 1,5 πόδι στους ομίλους του Conference League.

Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Κρεμονέζε, ο Σουαλιχό Μεϊτέ μέτρησε 35 συμμετοχές και είχε δύο ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Μπενφίκα, Μίλαν, Μπορντό, Λιλ, Τορίνο και Μονακό.