ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά

Οπαδοί ΠΑΟΚ

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά

Sportal newsroom 20:16 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 24.08.2023

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι από το πρωί της Παρασκευής (25/8, 09:00) θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Την ώρα που άπαντες περιμένουν το σπουδαίο παιχνίδι με την Χαρτς στη Σκωτία για τα playoffs του Europa Conference League, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με την Κηφισιά θα τεθούν σε κυκλοφορία από το πρωί της Παρασκευής (25/9) στις 09:00.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή (25.08) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Κηφισιά για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27.08, 21:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα1  30, Θύρα 2,3 20€, Θύρα 4 10€, Θύρα 5,6 15€, Θύρα 7, 7Α, 8 10€, VIP 3ου 80€, VIP 4ου 80€ Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου ΤούμπαςΤα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο την ημέρα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-21:15. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας ή οποιουδήποτε επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης & η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑΓ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑΔιευκρινίσειςΌσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).Ανήμερα του αγώνα το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνει κλειστό & θα ενεργοποιηθεί εκ νέου τη Δευτέρα (28.08) στις 09:00.

Λουτσέσκου: «Αδικία για τον Οζντόεφ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα»
CONFERENCE LEAGUE

21:25 - 23.08.2023

Λουτσέσκου: «Αδικία για τον Οζντόεφ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς αναφέρθηκε στο ζήτημα του Οζντόεφ, ενώ για το παιχνίδι υποστήριξε πως πρέπει οι παίκτες του να είναι έτοιμοι.

Τρόποι ΕπικοινωνίαςΤηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099Email : [email protected]».