Πότε είναι η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς
i

©Intime

Πότε είναι η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς

Κώστας Τσιακλής 23:49 - 24.08.2023

Την Πέμπτη 31/8 στην Τούμπα θα γίνει η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς για τα playoffs του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη Σκωτία αφού επικράτησε με 2-1 της Χαρτς, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα playoff του Conference League. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο γκολ από τα τρία γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν με εκτέλεση πέναλτι. 

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με το πέναλτι του Λόρενς Σάνκλαντ στο 9' ενώ στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Στέφαν Σβαμπ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η Χαρτς είχε πετύχει και δεύτερο γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τελικά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με το φοβερό γκολ του Ζίβκοβιτς στο 75'.

Ζίβκοβιτς λαμπρός οδηγεί τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League!
CONFERENCE LEAGUE

23:47 - 24.08.2023

Ζίβκοβιτς λαμπρός οδηγεί τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντίγια Ζίβκοβιτς, που από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το απέδειξε κι απόψε, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο γκολ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Χαρτς στη Σκωτία και πλέον βρίσκεται με... 1,5 πόδι στους ομίλους του Conference League.

Η ρεβάνς λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη (31/08). Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20:30, όπως ήταν και τα προηγούμενα ευρωπαϊκά εντός έδρας του «δικέφαλου». Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί τότε θα προκριθεί στους ομίλους του Conference League για δεύτερη φορά στα τρία χρόνια που υπάρχει η διοργάνωση.