H ενδεκάδα της Εθνικής για το σπουδαίο φιλικό κόντρα στη Γερμανία

Οι παίκτες της Ελλάδας

i

© Intime

H ενδεκάδα της Εθνικής για το σπουδαίο φιλικό κόντρα στη Γερμανία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:33 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 07.06.2024

Τη Γερμανία αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής η Ελλάδα, με τις δύο ομάδες να δίνουν ένα σπουδαίο φιλικό στο Γκλάντμπαχ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε γνωστή την ενδεκάδα της «γαλανόλευκης».

Ένα πολύ δυνατό φιλικό δίνει το βράδυ της Παρασκευής (7/6, 21:45) η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει στο Γκλάντμπαχ τη Γερμανία. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, υπηρεσιακός προπονητής της «γαλανόλευκης», έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα.

Κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος θα έχει μπροστά τους Ντίνο Μαυροπάνο και Παντελή Χατζηδιάκο. Στο αριστερό άκρη της άμυνας θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Γιαννούλης, ενώ απέναντι θα βρίσκεται ο Λάζρος Ρότα.

Στη μεσαία γραμμή ο Μανώλης Σιώπης θα έχει στο πλευρό του τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ σε ρόλο δεκαριού θα αγωνιστεί ο Τάσος Μπακασέτας. Όσον αφορά τους εξτρέμ, στην αριστερή πτέρυγα θα αγωνίζεται ο Χρήστος Τζόλης και απέναντί του θα παίξει ο Γιώργος Μασούρας, πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ελλάδας (Νίκος Παπαδόπουλος): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Σιώπης, Μάνταλος, Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης, Ιωαννίδης

Στον πάγκο: Τζολάκης, Αθανασιάδης, Μανδάς, Σάλιακας, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Παυλίδης, Ρέτσος, Τσιγγάρας, Λημνιός, Δουβίκας, Κυριακόπουλος, Ντόη, Κώτσιρας