Ελλάδα έτοιμη για Euro: Τεσσάρα από ημίχρονο στο Καζακστάν! (vids)
i

© Intime

Ελλάδα έτοιμη για Euro: Τεσσάρα από ημίχρονο στο Καζακστάν! (vids)

Sportal newsroom 22:40 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 21.03.2024

Ονειρικό πρώτο ημίχρονο για την Εθνική Ελλάδας, που πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων κόντρα στο Καζακστάν.

Ποιος είδε την Εθνική Ελλάδας και δεν τη φοβήθηκε! Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό πρώτο 45λεπτο, στο οποίο πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στο Καζακστάν με τους Μπακασέτα (9'), Πέλκα (15'), Ιωαννίδη (37') και Κουρμπέλη (40'), δέχτηκε μόλις μία αξιοσημείωτη τελική και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση στον μεγάλο τελικό από ημίχρονο.

Η αρχή έγινε στο 9ο λεπτό, όταν ο Πέλκας μετά από μία μεγάλη ευκαιρία ου δημιούργησε κέρδισε πέναλτι. Ο Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Σάτσκι και έκανε το 1-0.

Μόλις έξι λεπτά μετά η «γαλανόλευκη» βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Μασούρα να βρίσκει εξαιρετικά τον Πέλκα μέσα στην περιοχή και εκείνος με μία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 37ο λεπτό η Εθνική μας ομάδα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Μασούρας έγινε για ακόμη μία φορά «μαέστρος» και έβγαλε τον Ιωαννίδη φάτσα με το τέρμα για το 3-0.

Και έπειτα από τρία λεπτά ο Κουρμπέλης με κεφαλιά, ύστερα από μία υπέροχη σέντρα του Τσιμίκα, έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Ένα «γαλανόλευκο» πάρτι στην κατάμεστη «OPAP Arena», με τον κόσμο να αποθεώνει την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ για την μπαλάρα που έπαιξε στο πρώτο 45λεπτο.

Κάπως έτσι, η Ελλάδα «καθάρισε» από ημίχρονο την υπόθεση πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στην Τιφλίδα με στόχο το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Euro.