Ο Μακέλι ορίστηκε για το παιχνίδι της Ελλάδας με το Καζακστάν

Μακέλι

i

Μακέλι/ ©Intime

Ο Μακέλι ορίστηκε για το παιχνίδι της Ελλάδας με το Καζακστάν

Κώστας Τόπας 12:14 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 20.03.2024

Η UEFA όρισε τον Ντάνι Μακέλι για το κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν (21/03, 21:45), για τα τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024.

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί το Καζακστάν στην OPAP Arena στις 21 Μαρτίου 2024 σε μονό αγώνα ως γηπεδούχος και αν νικήσει θα παίξει στον τελικό των πλέι οφ στις 26 Μαρτίου με τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Γεωργία και Λουξεμβούργο, για μια θέση στη Γερμανία.

Στόχος της «γαλανόλευκης» είναι να πάρει τη νίκη κόντρα στο Καζακστάν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τον τελικό, όπου εκεί θα παίξει εκτός έδρας. Σε περίπτωση που επικρατήσει και στον τελικό, τότε θα προκριθεί στο Euro της Γερμανίας, για πρώτη φορά μετά το 2012, ενώ θα δώσει το παρών σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Για την αναμέτρηση με το Καζακστάν, η UEFA όρισε τον Ντάνι Μακέλι, ο οποίος είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, μιας κι έχει βρεθεί σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, αλλά και σε ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Ο Ολλανδός θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χέσελ Στέγκστρα, Βαν Ντε Βρις, 4ος ορίστηκε ο επίσης, Ολλανδός Άλαρντ Λίντχαουτ, ενώ στο στο VAR θα είναι ο Ρομπ Ντιέπερινκ.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο Sportal: «Αξίζουμε να πάμε στο Euro 2024, θα είναι ωραίο ν’ αντιμετωπίσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο» (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:32 - 19.03.2024

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο Sportal: «Αξίζουμε να πάμε στο Euro 2024, θα είναι ωραίο ν’ αντιμετωπίσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο» (vid)

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για το μεγάλο ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν και τα οφέλη που θα έχει η πρόκριση στο Euro 2024. Η ατάκα για την… κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φέτος, ο 41χρονος Ολλανδός, ο οποίος είναι διεθνής διαιτητής της FIFA από το 2011, και ανήκει στην κατηγορία elite διαιτητών της UEFA ήταν στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι στα προκριματικά του Europa League και στο παρελθόν είχε διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά Conference League, αλλά και έξι ακόμα ματς (Άρης - Ολυμπιακός 2-1, ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2 (τελικός Κυπέλλου), Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0 και Άρης - ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο).