Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τους Καζάκους: Μάζεψαν όλα τα σκουπίδια που άφησαν στην OPAP Arena

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τους Καζάκους: Μάζεψαν όλα τα σκουπίδια που άφησαν στην OPAP Arena

Δημήτρης Χούπης 20:10 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 23.03.2024

Οι οπαδοί του Καζακστάν παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην OPAP Arena, αφού μετά το τέλος του αγώνα μάζεψαν όλα τα σκουπίδια που είχαν αφήσει στο γήπεδο.

Το Καζακστάν είχε φτάσει κοντά σε μια ιστορική και μεγάλη για εκείνους πρόκριση, αλλά η Εθνική τους έβαλε «στοπ». Οι Καζάκοι έφτασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε playoffs προκριματικών μεγάλης διοργάνωσης και το παιχνίδι ενάντια στην Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικό για εκείνους.

Ωστόσο οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ είχαν άλλα σχέδια και νίκησαν το Καζακστάν με 5-0, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό των playoffs. Όπου θα αντιμετωπίσουν τη Γεωργία, η οποία επικράτησε με 2-0 το Λουξεμβούργο.

Στην OPAP Arena λοιπόν βρέθηκαν περίπου 300 Καζάκοι για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Μαγκόμεντ Άντιεφ. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα έδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Συγκεκριμένα, έπειτα από το σφύριγμα της λήξης, παρά τη στεναχώρια τους, μάζεψαν όλα τα σκουπίδια που είχαν αφήσει στις εξέδρες της OPAP Arena και τα πέταξαν στους κάδους του γηπέδου.

Ξεσηκωμός στη Γεωργία για το ματς με την Ελλάδα: Επίσημο το sold out, 337.000 οι αιτήσεις για εισιτήριο!
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:13 - 23.03.2024

Ξεσηκωμός στη Γεωργία για το ματς με την Ελλάδα: Επίσημο το sold out, 337.000 οι αιτήσεις για εισιτήριο!

Στη Γεωργία επικρατεί ξεσηκωμός για τον αγώνα της Τρίτης με την Εθνική Ελλάδας. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το «Μπόρις Παϊτχάτζε» θα είναι κατάμεστο από 54.200 θεατές.

Πρόκειται για μια κίνηση που την έχουμε δει και από τους Ιάπωνες, οι οποίοι στα Παγκόσμια Κύπελλα, κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Να μαζεύουν ό,τι σκουπίδια έχουν αφήσει.

@archibaaaalt

Рақмет, жігіттер ❤️‍🩹⚽️ Жеңісте де, жеңілісте де ұлттық құрамамен біргеміз 🇰🇿 Алға Қазақстаным! Поддерживать нужно до конца 💪🏻 Оставаться людьми и соблюдать порядок - тоже

♬ оригинальный звук - archibaaalt