Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Κουλιεράκη στην Εθνική

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Κουλιεράκη στην Εθνική

Δημήτρης Χούπης 20:43 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 21.03.2024

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν από το παιχνίδι με το Καζακστάν.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μία μέρα πριν από το παιχνίδι με το Καζακστάν. Στην προπόνηση στην OPAP Arena, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είχε μερικές ενοχλήσεις στο πόδι του και δεν συνέχισε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ωστόσο δεν έχουν βγει ακόμα περαιτέρω λεπτομέρειες για το πρόβλημά του. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήταν στα βασικά πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ, ωστόσο παραμένει πρόβλημα για τον Ουρουγουανό προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του δικεφάλου μετράει 29 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, έχοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Έβλεπα ένα ΟΑΚΑ με 8-9 χιλ. κόσμο, έπεισα τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα σχολίασε μεταξύ άλλων την πορεία μέχρι στιγμής, λέγοντας ότι προσπαθούσε να φτιάξει ομάδες που θα μπορούσαν να παίξουν μεταξύ τους.

Πόσες πιθανότητες έχει η Ελλάδα να περάσει στο Euro - Από ποια ομάδα κινδυνεύει;
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:02 - 20.03.2024

Πόσες πιθανότητες έχει η Ελλάδα να περάσει στο Euro - Από ποια ομάδα κινδυνεύει;

Φαβορί είναι η Ελλάδα όσον αφορά στην πρόκριση στο Euro 2024, μέσω της διαδικασίας των playoffs του Nations League. Ωστόσο, μία από τις τρεις υπόλοιπες ομάδες έχει σχεδόν ίσες πιθανότητες με τη «γαλανόλευκη».

«Ήταν μία διαδικασία που στις αρχές προσπάθησα να κατανοήσω το πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τους ποδοσφαιριστές. Μετά προσπάθησα να σχηματίσω ομάδες παικτών και το πως αυτοί θα μπορέσουν να παίξουν μεταξύ τους. Ήταν μία μακρά διαδικασία. Αν με ρωτάγατε τότε αν θα ήθελα να βρίσκομαι εδώ σήμερα, τότε θα υπέγραφα άμεσα.Το Καζακστάν είναι μία ομάδα πολύ βελτιωμένη, περισσότερο από την Εθνική.

Εμείς είμαστε έτοιμοι και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν ξεκινούσαμε ο πρώτος στόχος ήταν το Nations League και ο δεύτερος ένα γεμάτο γήπεδο. Έβλεπα την Εθνική να παίζει με 8-9 χιλ. κόσμο στο ΟΑΚΑ. Κατάφερα να πείσω τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου το πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε μαζί. Είμαστε στις καλύτερες συνθήκες των τελευταίων δύο ετών».