Τραγική φιγούρα ο προπονητής του Καζακστάν - Δεν μπορούσε να μιλήσει (gallery)

Ο απογοητευμένος Μαγκομέντ Αντίεφ

i

© Sportal

Τραγική φιγούρα ο προπονητής του Καζακστάν - Δεν μπορούσε να μιλήσει (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 01:11 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 22.03.2024

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο προπονητής του Καζακστάν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα.

Το Καζακστάν ηττήθηκε από τη «μαγευτική» Ελλάδα, η οποία έκανε... πάρτι επικρατώντας με 5-0 στην «OPAP Arena». Στο απέναντι στρατόπεδο επικρατούσε η πλήρης απογοήτευση, αφού το παιχνίδι της ιστορίας τους ολοκληρώθηκε με πολύ άσχημο τρόπο.

Αυτό αποτυπώθηκε, μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου του Μαγκομέντ Αντίεφ, προπονητή των φιλοξενούμενων, ο οποίος ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όσο δεχόταν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, ο Ρώσος τεχνικός κοιτούσε αποσβολωμένος τον τοίχο και ξεφυσούσε συνεχώς, δείγμα του πόσο του κόστισε ο αποκλεισμός.

Πογέτ: «Δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο από τα παιδιά - Στο ματς με την Γεωργία πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι»

Η Ελλάδα ήταν «καταιγιστική» κόντρα στο Καζακστάν στην «OPAP Arena», επικράτησε άνετα με 5-0 και τώρα πάει στην Γεωργία με φόντο την πρόκρισή της στο EURO 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στη κάμερα της Nova για τη νίκη της γαλανόλευκης, ενώ τόνισε πως απέναντι στην Γεωργία θα πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση στο 100%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ:

Για το πρώτο μέρος: «Προσπαθήσαμε να τους πείσαμε να ξεκινήσουμε δυνατά το ματς. Είχαμε παρόμοια το ματς, θυμάμαι το ματς με τη Λιθουανια, που είχαμε τελικές, αλλά δεν σκοράραμε. Κάνει διαφορά το πρώτο γκολ. Σκοράραμε νωρίς με το πέναλτι Είναι δύσκολο για τους παίκτες στο δεύτερο μέρος, καθώς σκέφτονται την Τρίτη. Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερο».

Γι’ αυτό ζήτησε την αναβολή της Super League o Πογέτ: Το απίστευτο ποσοστό παικτών που χρησιμοποίησε από τις ομάδες των playoffs
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

23:42 - 21.03.2024

Γι’ αυτό ζήτησε την αναβολή της Super League o Πογέτ: Το απίστευτο ποσοστό παικτών που χρησιμοποίησε από τις ομάδες των playoffs

Τελικά πόσοι ποδοσφαιριστές από τις ομάδες που βρίσκονται στα playoffs της Stoiximan Super League αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν;

Για το τι θα κρατήσει περισσότερο εν όψει της Τρίτης: «Νομίζω το σχήμα και την κατανόηση του σχήματος του αντιπάλου, η Γεωργία παίζει παρόμοιο σύστημα με τριάδα στην άμυνα, όπως το Καζακστάν. Θα έχουν έναν σπέσιαλ παίκτη που θα είναι διαθέσιμος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά και γι' αυτούς».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Ένταση, δυσκολία, πρέπει να είμαστε πολλοί καλοί. Δεν έχουμε δικαιολογίες, ούτε τραυματισμούς, όλοι είναι χαρούμενοι. Πρέπει να μετριάσουμε τον ενθουσιασμό. Είναι ένας τελικός. Για να κερδίσεις τελικούς πρέπει να είσαι εκεί και εμείς είμαστε εκεί».