Οι οπαδοί της Ζυρίχης μπήκαν στο γήπεδο για να βγάλουν το χιόνι από τον αγωνιστικό χώρο

Οι οπαδοί της Ζυρίχης μπήκαν στο γήπεδο για να βγάλουν το χιόνι από τον αγωνιστικό χώρο

Οι οπαδοί της Ζυρίχης στο παιχνίδι με τη Σεντ Γκάλεν πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού μπήκαν στο γήπεδο και έβγαλαν μόνοι τους το χιόνι από τον αγωνιστικό χώρο.

Την ώρα που στην Ελλάδα η ζέστη και η σκόνη κυριαρχούν, στην Ελβετία η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες στην Ελβετία υπήρξε μια έντονη χιονόπτωση, η οποία δεν σταμάτησε την αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Στο παιχνίδι της Ζυρίχης με τη Σεντ Γκάλεν λοιπόν, υπήρχε πολύ χιόνι το οποίο κάλυπτε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Αυτό όμως δεν σταμάτησε τους οπαδούς της πρώτης να δουν την ομάδα τους να παίζει.

Μάλιστα δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού μια μερίδα εξ αυτών πήρε φτυάρια κι ό,τι άλλο βρήκαν και άρχισαν να βγάζουν από τον αγωνιστικό χώρο το χιόνι.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το έκαναν με αρκετή ταχύτητα προκειμένου ο αγώνας να ξεκινήσει κανονικά. Την ίδια ώρα οι οπαδοί που βρίσκονταν στις κερκίδες αποθέωσαν τη μερίδα αυτή των φιλάθλων για την κίνησή τους. Για την ιστορία η Σεντ Γκάλεν έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Ζυρίχης, νικώντας με 1-0.