Έπος: Παίκτης της Μάλαγα ζήτησε 50 ευρώ για να χαρίσει τη φανέλα του σε οπαδό κι αυτός τα έδωσε

Έπος: Παίκτης της Μάλαγα ζήτησε 50 ευρώ για να χαρίσει τη φανέλα του σε οπαδό κι αυτός τα έδωσε

Δημήτρης Χούπης 14:27 - 15.04.2024

Ο Ντάνι Λορέντσο της Μάλαγα ζήτησε 50 ευρώ από έναν οπαδό ο οποίος ήθελε τη φανέλα του κι αυτός του τα έδωσε.

Απίστευτα πράγματα στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας με πρωταγωνιστή έναν ποδοσφαιριστή της Μάλαγα και έναν οπαδό της ομάδας.

Πιο αναλυτικά, ο Ντάνι Λορέντσο της Μάλαγα πήγε προς του οπαδούς της ομάδας για να τους χαιρετήσει μετά το τέλος του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης Β. Εκεί ένας εκ των φιλάθλων του ζήτησε τη φανέλα, με τον ποδοσφαιριστή να του δίνει μια... απίστευτη απάντηση.

Η UEFA ξεκίνησε έρευνα εις βάρος της Μπαρτσελόνα για ναζιστικούς χαιρετισμούς
CHAMPIONS LEAGUE

19:06 - 12.04.2024

Η UEFA ξεκίνησε έρευνα εις βάρος της Μπαρτσελόνα για ναζιστικούς χαιρετισμούς

Η UEFA άνοιξε έρευνα εις βάρος της Μπαρτσελόνα για ναζιστικούς χαιρετισμούς και ρατσιστικές συμπεριφορές των οπαδών της που βρέθηκαν στην Γαλλία για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα του ζήτησε 50 ευρώ λέγοντάς του πως δεν είναι εκατομμυριούχος, με τον οπαδό να του τα δίνει χωρίς δεύτερη σκέψη. «Δώσε μου 50 ευρώ, δεν είμαι εκατομμυριούχος, αν και θα μου άρεσε», ήταν τα λόγια του Ισπανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος στη συνέχεια απολογήθηκε για την κίνησή του αυτή.

«Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα, δεν είχα κακή πρόθεση. Ωστόσο, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον δεν ακούστηκε καλά, ελπίζω όμως ο κόσμος να καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μάλαγα πλέον βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, όντας τέταρτη στη βαθμολογία και στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs ανόδου. Μάλιστα είναι μόλις στο μείον τρία από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο.