Εμπαπέ: «Από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος με τον Ενρίκε, πήρα καλά την κριτική του»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Εμπαπέ: «Από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος με τον Ενρίκε, πήρα καλά την κριτική του»

Δημήτρης Χούπης 10:51 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 18.11.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απάντησε στα όσα ειπώθηκαν από τον Λουίς Ενρίκε και την κριτική που άσκησε στον Γάλλο σταρ, λέγοντας πως από την αρχή είχε γίνει ξεκάθαρος προς τον προπονητή του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ του Σαββάτου (11/11) επικράτησε με άνεση 3-0 της Ρεμς με τον Κιλιάν Εμπαπέ να πετυχαίνει και τα τρία γκολ της ομάδας του Παρισιού. Ωστόσο, όπως είχε δηλώσει ο προπονητής των Παριζιάνων. Λουίς Ενρίκε, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του Γάλλο επιθετικού. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

«Δεν είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον Κιλιάν απόψε. Δεν έχω να πω κάτι για τα γκολ αλλά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο με διαφορετικούς τρόπους.

Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, θέλουμε περισσότερα. Πρώτα, θα μιλήσω μαζί του για αυτό. Δεν πρόκειται να σας πω περί τίνος πρόκειται, είναι ζήτημα ιδιωτικό», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Λίγες μέρες μετά ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε στα όσα ειπώθηκαν από τον Ισπανό τεχνικό, λέγοντας πως από την αρχή ήταν ξεκάθαρος προς τον Ενρίκε, λέγοντάς του ότι δεν θα του δημιουργούσε πρόβλημα. Ενώ την ίδια ώρα υποστήριξε πως πήρε με καλό τρόπο την κριτική που του άσκησε. 

«Νομίζω ότι το πήρα πολύ καλά, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και έχει πολλά να με διδάξει. Από την πρώτη μέρα, τού είπα ότι δεν θα έχει πρόβλημα μαζί μου. Πάντα έχω δουλέψει πολύ καλά με τους προπονητές που είχα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.