Η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το σοβαρό ατύχημα του: «Τον βρήκα στο έδαφος»

Σέρχιο Ρίκο

i

PRtScr

Η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το σοβαρό ατύχημα του: «Τον βρήκα στο έδαφος»

Κώστας Τόπας 09:18 - 17.11.2023

Η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο, Άλμπα Σίλβα αποκάλυψε λεπτομέρειες για το σοβαρό ατύχημα που είχε ο πορτιέρε της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για το ατύχημα στο οποίο ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση από άλογο στις 28 Μαΐου, μίλησε η Άλμπα Σίλβα, η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο.

«Είναι εκπληκτικό πώς η ζωή μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», ανέφερε αρχικά η σύζυγος του Ισπανού πορτιέρε. Για το ατύχημα η Άλμπα Σίλβα, που έμαθε για το περιστατικό από την αδερφή της Μάκα, θυμάται ότι «όταν έφτασα εκεί βρήκα τον Σέρχιο στο έδαφος και νευρίασα. 

Δεν με άφησαν να πλησιάσω κοντά του. Ηρθε το ασθενοφόρο και δεν με άφησαν να μπω μαζί του, ακολουθήσαμε από πίσω. Το μόνο πράγμα που ήθελα να σκεφτώ ήταν ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό.

Φώναξαν γιατρούς γιατί υπήρχαν επιπλοκές. Δεν θέλω να το θυμάμαι γιατί ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Η ψυχή μου ήταν σε αγωνία», είπε με ειλικρίνεια η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο. Η Άλμπα Σίλβα αποκάλυψε επίσης ότι οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι η ζωή του Σέρχιο Ρίκο θα μπορούσε να ήταν σε κίνδυνο μετά το ατύχημα, αλλά ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι «θα έμενε χωρίς αυτόν».

Ο Σέρχιο Ρίκο πέρασε 22 ημέρες σε κώμα αφού μπήκε στη ΜΕΘ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ανεύρυσμα εγκεφάλου.