Που ήταν ο Εμπαπέ στο pasillo;
i

Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ / © Twitter

Που ήταν ο Εμπαπέ στο pasillo;

Sportal newsroom 20:41 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 05.01.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιφύλαξε αποθεωτική υποδοχή στον Λιονέλ Μέσι, που επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν ήταν εκεί...

Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε την επιστροφή του στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και η γαλλική ομάδα του επιφύλαξε αποθεωτική υποδοχή, από την οποία όμως ήταν απών ο Κιλιάν Εμπαπέ. 

Αυτό γιατί ο Γάλλος επιθετικός και ο συμπαίκτης του Ασράφ Χακίμι πήραν ειδική άδεια από τον Κρίστοφ Γκαλτίε μετά την ήττα από τη Λανς και βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

«Ο Χακίμι και ο Εμπαπέ θα έχουν μερικές ημέρες άδεια», επιβεβαίωσε ο Γκαλτιέ μετά το παιχνίδι με τη Λανς, προσθέτοντας: «Το πλάνο ήταν να παίξουν σε αυτά τα δύο παιχνίδια και μετά να ξεκουραστούν».

Έτσι, ο τεχνικός των Παριζιάνων έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση του Λιονέλ Μέσι με τον Κιλιάν Εμπαπέ μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι η σχέση μεταξύ των παικτών. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε πολύ καλή συμπεριφορά, παρά την ήττα. Φυσικά, ήταν απογοητευμένος, αλλά το έκανε με κομψό τρόπο. 

Έδωσε συγχαρητήρια στον Λέο Μέσι και αυτό είναι πολύ καλό για τον σύλλογο και την ομάδα», δήλωσε επίσης ο Κριστόφ Γκαλτιέ.