Η ατάκα «φωτιά» της μητέρας του Εμπαπέ: «Νομίζω ότι όλοι ξέρουν που θα παίζει ο Κιλιάν σωστά;» (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

Η ατάκα «φωτιά» της μητέρας του Εμπαπέ: «Νομίζω ότι όλοι ξέρουν που θα παίζει ο Κιλιάν σωστά;» (vid)

Κώστας Τόπας 09:25 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 29.05.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρέθεσε γεύμα σε 250 καλεσμένους για να τους αποχαιρετήσει, λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα του περιπέτεια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ατάκα «φωτιά» της μητέρας του.

Οι αποχαιρετισμοί του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζονται. Αφού το έκανε στο «Παρκ Ντε Πρενς», τώρα ο Γάλλος αστέρας συγκέντρωσε 250 καλεσμένους για να τους αποχαιρετήσει σε μέρος μακριά από το γήπεδο, σύμφωνα με την Le Parisien. Συγκεκριμένα, ο Εμπαπέ οργάνωσε γεύμα σε ένα εντυπωσιακό εστιατόριο.

Ακριβώς πριν ξεκινήσει τη νέα του επαγγελματική περιπέτεια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εμπαπέ ήθελε να απολαύσει μια τελευταία πράξη ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία έχει ακόμα ένα ματς να παίξει, τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας το επόμενο Σάββατο.

Συμπαίκτες και μέλη του προπονητικού επιτελείου, όλοι συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους, προσωπικοί φίλοι του παίκτη, ποδοσφαιριστές. Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε να περιβάλλεται από όλους όσους τον συνόδευσαν ή ήταν σημαντικοί και ξεχωριστοί στις επτά σεζόν του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 πήρε το μικρόφωνο και μίλησε ως πρωταγωνιστής της εκδήλωσης και έκανε μια σύντομη αποχαιρετιστήρια ομιλία και ευχαριστεί όλους όσους ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

«Εδώ είμαστε σαν οικογένεια, όλοι όσοι είμαστε εδώ σας θεωρούμε όλη οικογένεια. Υπάρχουν μόνο αγαπημένοι, θα είναι εύκολο να μιλήσω, θα είναι εύκολο να ανοίξω την καρδιά μου, δεν υπάρχει μήνυμα να χάσω, υπάρχει Δεν υπάρχει αμφιβολία, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και όλους εσάς που είστε εδώ γιατί είχατε επιρροή πάνω μου», είπε ο πρώην επιθετικός, πλέον, της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά το δείπνο, η μητέρα του Κιλιάν, Φαϊζά Λαμαρί, απάντησε σε ερωτήσεις ορισμένων δημοσιογράφων που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το εστιατόριο. Συμπεριλαμβανομένης της ερώτησης αξίας... εκατομμυρίων ευρώ.

«Πού θα παίζει ο Κιλιάν του χρόνου; Νομίζω ότι όλοι ξέρουν, σωστά;», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα της μητέρας του Γάλλου αστέρα.