Αντιδράσεις στην Παρί για Εμπαπέ και Ντεμπελέ: Πήγαν για βόλτα στις Κάννες ενώ η Παρί είχε αγώνα

Κιλιάν Εμπαπέ & Ουσμάν Ντεμπελέ

i

PrtScr

Αντιδράσεις στην Παρί για Εμπαπέ και Ντεμπελέ: Πήγαν για βόλτα στις Κάννες ενώ η Παρί είχε αγώνα

Κώστας Τόπας 13:23 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 29.05.2024

Κιλιάν Εμπαπέ και Ουσμάν Ντεμπελέ αποφάσισαν να μην παρευρεθούν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Ο Λουίς Ενρίκε ξεκούρασε μερικά από τα αστέρια του πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τη Λυών το Σάββατο (25/05, 22:00) και δεν τα συμπεριέλαβε στον αγώνα με τη Μετς για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ανάμεσα σε αυτά τα αστέρια που δεν ήταν στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ αλλά και ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Οι δύο Γάλλοι αποφάσισαν ωστόσο να μην βρίσκονται ούτε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των συμπαικτών τους, καθώς προτίμησαν να ξεκουραστούν σε παραλίες στις Κάννες.

Αυτή η εικόνα δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν. Παρά το γεγονός ότι η σεζόν έχει κριθεί και οι Παριζιάνοι στέφθηκαν πρωταθλητές Γαλλίας, Εμπαπέ και Ντεμπελέ δεν ήταν δίπλα στην ομάδα τους, στο φινάλε. Αντιθέτως, περπατούσαν αμέριμνοι και χαλαροί λιγότερο από μια εβδομάδα μακριά από τον καθοριστικό τελικό.

Παρ' όλα αυτά ο Λουίς Ενρίκε δεν φάνηκε ότι ενοχλήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό: «Οι έξι παίκτες που ξεκουράστηκαν έχουν απόλυτη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν, να πάνε όπου θέλουν, να ξεκουραστούν, να αποσυνδεθούν. Αν είναι στις Κάννες, ή οπουδήποτε αλλού, αυτό δεν με ενδιαφέρει Δεν είναι πρόβλημα», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ φέρεται να έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ, κερδίζοντας 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων εικόνας του.