Εμπαπέ: «Μου αξίζουν τα χρήματα που κερδίζω, δεν τα έκλεψα από κανέναν» (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Εμπαπέ: «Μου αξίζουν τα χρήματα που κερδίζω, δεν τα έκλεψα από κανέναν» (vid)

Κώστας Τόπας 08:49 - 19.01.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κλήθηκε να μιλήσει για τα απίστευτα χρήματα που κερδίζει ως ποδοσφαιριστής στα 25 του...

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε στο «Envoyé Spécial» της γαλλικής τηλεόρασης και αναφέρθηκε στα πάντα. Την επιθυμία του να κάνει οικογένεια, τον ρατσισμό του οποίου ήταν θύμα, την τρομερή απογοήτευση που έζησε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 κόντρα στην Αργεντινή, την επιθυμία του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, τη σχέση του με τους γονείς του και το εισόδημά του.

Ωστόσο, το ζήτημα του μέλλοντός του, που βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των στόχων, δεν συζητήθηκε, αν και ο ποδοσφαιριστής αναγνωρίζει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να μάθει το συντομότερο τι πρόκειται να κάνει, αν θα ανανεώσει ή όχι.

Ο Εμπαπέ αναγνωρίζει τι θα ήθελε να κάνει στην καθημερινότητά του: «Πηγαίνετε να φάτε ήσυχα σε μια μπρασερί, βγείτε έξω, βγείτε με φίλους, πάρτι ινκόγκνιτο, μην αφήσετε κανέναν να σας δει... Το επόμενο πρωί, ένα καλό brunch στο ήλιος σε μια βεράντα, θαυμάστε πράγματα. Απλά πράγματα στη ζωή».

Η αστρονομική προσφορά της Παρί για να κρατήσει τον Εμπαπέ: 400 εκατομμύρια για τέσσερα χρόνια!
LIGUE 1

08:11 - 19.01.2024

Η αστρονομική προσφορά της Παρί για να κρατήσει τον Εμπαπέ: 400 εκατομμύρια για τέσσερα χρόνια!

Ελεύθερος να αναζητήσει τον σύλλογο της επιλογής του στο τέλος της σεζόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την επιλογή του για την επέκταση ή όχι του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, σύμφωνα με το RMC, οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να του προσφέρουν 400 εκατομμύρια ευρώ για τέσσερα χρόνια προκειμένου να τον κρατήσουν για πάντα στο ρόστερ τους.

Σε ό,τι αφορά τα ετήσια εισοδήματά του, δεν αρνήθηκε ότι κερδίζει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακριβώς...», απάντησε. «Στα 12 μου πίστευα επίσης ότι υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο. Μου αξίζουν τα χρήματα που κερδίζω. Δεν τα έκλεψα από κανέναν. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος», είπε ο Εμπαπέ.