«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ανακοινώσει την συμφωνία του Εμπαπέ σε κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ανακοινώσει την συμφωνία του Εμπαπέ σε κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης»

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:18 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 17.02.2024

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ενημερώσει κάποιους παίκτες της ομάδας για τη συμφωνία των «μερένγκες» με τον Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Footmercato».

Ολοένα και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ, με το σίριαλ που κρατάει περίπου δύο χρόνια να φτάνει στο τέλος του. 

Σύμφωνα με του «Footmercato», ο πρόεδρος της βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ενημερώσει κάποιους παίκτες της ομάδας για τη συμφωνία των «μερένγκες» με τον Γάλλο διεθνή. 

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (15/02) η Παρί Σεν Ζερμέν με δήλωσή της σε διάφορα Μέσα του εξωτερικού επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο 25χρονος άσος ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα φύγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ερωτηθείς για την περίπτωση του Εμπαπέ, ο Λουίς Ενρίκε είπε: «Αλλάζει κάτι για το έργο; Όχι, δεν έχω πληροφορίες να σας δώσω», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός. «Μέχρι να αποφασίσουν τα εμπλεκόμενα μέρη, δεν θα σχολιάσω τίποτα. 

Είμαι ο προπονητής. Θα μιλήσω όταν μιλήσουν οι ομάδες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η ομάδα είναι πάνω από όλους, αυτό είναι το μήνυμά μας. Ο σύλλογος είναι πάνω από κάθε ατομικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο Γάλλος διεθνής υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 από τη Μονακό και έχει σκοράρει το ρεκόρ των 243 γκολ σε 290 αγώνες, ενώ έχει κατακτήσει και πέντε τίτλους της Ligue 1.