Ο «πράσινος» Μαξίμοβιτς συνεχίζει να σκοράρει με τη Χετάφε (vid)

Νεμάνια Μαξίμοβιτς

i

laliga.com

Ο «πράσινος» Μαξίμοβιτς συνεχίζει να σκοράρει με τη Χετάφε (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:11 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 17.02.2024

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού βρήκε ξανά δίχτυα για τη Χετάφε, καθώς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς είναι μία σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι», όπως είναι γνωστό, έκλεισαν τον 29χρονο διεθνή Σέρβο, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Χετάφε. Ωστόσο ο Μαξίμοβιτς δεν σταματά να βρίσκει δίχτυα στη La Liga, καθώς την Παρασκευή (16/2) άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στην έδρα της Βιγιαρεάλ

Συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σέρβος χαφ με μονοκόμματο σουτ από την περιοχή μετά από φάουλ του Μέισον Γκρίνγουντ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Ο Μαξίμοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ακαδημία της Βερόνα. Το 2013 πήγε στη Ντομζάλε της Σλοβενίας και τον Φλεβάρη του 2015 τον απέκτησε έναντι 2 εκατ. ευρώ η Αστάνα από το Καζακστάν

Με τη συγκεκριμένη ομάδα πέτυχε ένα ιστορικό γκολ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Champions League και την έστειλε για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Το καλοκαίρι του 2017 τον πήρε η Βαλένθια και το επόμενο καλοκαίρι τον παραχώρησε με δέκα εκατ. ευρώ στη Χετάφε. Συνολικά με την ισπανική ομάδα ο Σέρβος χαφ έχει καταγράψει 205 αγώνες, 7 γκολ και 3 ασίστ.