Για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη η Λαμία

Για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη η Λαμία

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:24 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 17.02.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (17/2, 20:30) τη Λαμία, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (17/2, 20:30) στη Λεωφόρο την πάντα επικίνδυνη Λαμία, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού με 3-0, ενώ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη μεσοβδόμαδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 50 βαθμούς και στο -1 από τον πρωτοπόρο του ΠΑΟΚ.

Στα αγωνιστικά, ο Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες μόνο όσων δεν μπορούν να παίξουν. Δηλαδή, του τιμωρημένου Τάσου Μπακασέτα και των ανέτοιμων Φώτη Ιωαννίδη και Φίλιπ Τζούρισιτς. Καθώς και οι μακροχρόνια απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Πάντως, το ενθαρρυντικό είναι ότι ο Ιωαννίδης πήρε μέρος στις περισσότερες ασκήσεις της σαββατιάτικης προπόνησης και δείχνει πως θα προλάβει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία την περασμένη αγωνιστική πήρε μια πολύ σημαντική νίκη εντός έδρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Έτσι η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς και στο +4 από τους Αρκάδες. 

Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αμαράλ, με τον Σίντκλεϊ να αναμένεται να πάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της ομάδας. 

Οι πιθανές ενδεκάδες

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι - Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ούγκο, Χουάνκαρ - Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ - Παλάσιος, Σπόραρ, Μαντσίνι. 

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ - Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ - Τζανδάρης, Στάνκο, Σλίβκα - Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Τσιλούλης.