Ο Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τη Λαμία

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Ο Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τη Λαμία

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:49 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 16.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία. Δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Μπακασέτας και οι ανέτοιμοι Τζούρισιτς, Ιωαννίδης.

Η Stoiximan Super League δεν έχει ηλικιακούς περιορισμούς για την 20άδα, όπως το Κύπελλο και σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή του αγώνα με τη Λαμία στην Αθήνα, επέτρεψαν στον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώση αποστολή του Παναθηναϊκού με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Πρακτικά, ο Τούρκος προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες μόνο όσων δεν μπορούν να παίξουν. Δηλαδή, του τιμωρημένου Τάσου Μπακασέτα και των ανέτοιμων Φώτη Ιωαννίδη και Φίλιπ Τζούρισιτς. Καθώς και οι μακροχρόνια απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Πάντως, το ενθαρρυντικό είναι ότι ο Ιωαννίδης πήρε μέρος στις περισσότερες ασκήσεις της σαββατιάτικης προπόνησης και δείχνει πως θα προλάβει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Πλήγμα για Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς με ΠΑΟΚ!

Πλήγμα για Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς με ΠΑΟΚ!

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ρούμπεν Πέρεθ για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αφού ο Ισπανός αντίκρισε στην Τούμπα την τρίτη κίτρινη κάρτα του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Ιωαννίδης, ατομικό έκανε ο Τζούριτσιτς και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν. Τιμωρημένος χωρίς δικαίωμα συμμετοχής είναι ο Μπακασέτας».