Έμειναν στην ισοπαλία Βιγιαρεάλ και Χετάφε
i

©PrtScr

Έμειναν στην ισοπαλία Βιγιαρεάλ και Χετάφε

Στέλιος Βαρδάκης 00:00 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 17.02.2024

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Βιγιαρεάλ και Χετάφε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της La Liga.

Χωρίς νικητή το ματς ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Χετάφε στην έδρα της πρώτης, «Θεράμικα». Χαμηλά στην βαθμολογία παρέμειναν οι γηπεδούχοι, στην μέση αυτής οι φιλοξενούμενοι που έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Καλό ξεκίνημα από τη Βιγιαρεάλ στο παιχνίδι που μπήκε δυνατά και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Παρόλα αυτά η Χετάφε ήταν αυτή που ευτύχησε να  σκοράρει πρώτη με τον Μαξίμοβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή στο 25’.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» πίεσε στην συνέχεια του ημιχρόνου έχασε ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Η πίεση αυτή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στην επανάληψη και μάλιστα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56’ με τον Αλμπέρτο Μορένο, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό η κάθε μία. 

Στην 10η θέση η Χετάφε με 34 βαθμούς που με νίκη θα μείωνε στον πόντο από την 7η Σοσιεδάδ. Από την  άλλη, η ομάδα του Μαρθελίνο βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, μόλις στην 13η θέση με 26 πόντους.

Την επόμενη αγωνιστική το «κίτρινο υποβρύχιο» ταξιδεύει στη χώρα των Βάσκων καθώς φιλοξενείται από την Σοσιεδάδ. Η ομάδα του Μπορδαλάς ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα

Η 25η αγωνιστική:

Η βαθμολογία της La Liga:

Η επόμενη αγωνιστική: