Υπερασπίστηκε τον Γκρίνγουντ ο Μπορνταλάς μετά την προσβολή από τον Μπέλιγχαμ: «Είναι εξαιρετικός τύπος»

Μέισον Γκρίνγουντ

i

PrtScr

Υπερασπίστηκε τον Γκρίνγουντ ο Μπορνταλάς μετά την προσβολή από τον Μπέλιγχαμ: «Είναι εξαιρετικός τύπος»

Δημήτρης Χούπης 17:23 - 04.02.2024

Ο προπονητής της Χετάφε, Χοσέ Μπορνταλάς, υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή του, Μέισον Γκρίνγουντ μετά την προσβολή που δέχτηκε από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Ισπανία μετά την προσβολή του Τζουντ Μπέλιγχαμ προς τον Μέισον Γκρίνγουντ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Χετάφε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα ο Άγγλος μέσος της «βασίλισσας» χαρακτήρισε βιαστή, λόγω της υπόθεσης βιασμού της κοπέλας του που είχε κατηγορηθεί πριν από περίπου ένα χρόνο. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου λοιπόν, ο τεχνικός της Χετάφε, Χοσέ Μπορνταλάς, αναφέρθηκε στην υπόθεση και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκρίνγουντ, λέγοντας ότι είναι ένας εξαιρετικός τύπος με υποδειγματική συμπεριφορά. 

Στη συνέχεια μίλησε για την προσβολή του Μπέλιγχαμ και σχολίασε ότι η Ομοσπονδία και η La Liga πρέπει να αξιολογήσει το περιστατικό και ζήτησε σεβασμό προς το πρόσωπο του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ξέρω το ίδιο πράγμα που ξέρεις και εσύ. Δεν εξαρτάται από εμένα, είναι ο σύλλογος, η LaLiga και η Ομοσπονδία που πρέπει να κάνουν μια αξιολόγηση για αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ζητώ σεβασμό για τον Μέισον Γκρίνγουντ γιατί είναι υπέροχος τύπος. Είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τους πάντες και έχει υποδειγματική συμπεριφορά», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Η Χετάφε για το συμβάν έχει ζητήσει από τον διαιτητή να καταγράψει την επίθεση του παίκτη της Ρεάλ προς τον Άγγλο μεσοεπιθετικό στο φύλλο αγώνα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υποβάλει τον Μπέλιγχαμ σε πειθαρχική διαδικασία από την Ισπανική Ομοσπονδία.