Eξαλλος ο Τσάβι: «Πληρώνουμε το τίμημα για την υπόθεση Νεγκρέιρα, αν πω περισσότερα θα με σκοτώσεις ξανά»

Τσάβι

i

PrtScr

Eξαλλος ο Τσάβι: «Πληρώνουμε το τίμημα για την υπόθεση Νεγκρέιρα, αν πω περισσότερα θα με σκοτώσεις ξανά»

Κώστας Τόπας 13:30 - 04.02.2024

Ο Τσάβι πιστεύει ότι είναι εντελώς γελοίο που αποβλήθηκε ο Βίτορ Ρόκε στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές και μέσω των δηλώσεων του θέλησε τονίσει ότι υπάρχει σχέδιο εναντίον της ομάδας του ως αποτέλεσμα της υπόθεσης Νεγκρέιρα.

Η Μπαρτσελόνα ενεπλάκη σε υπόθεση διαφθοράς στις αρχές του περασμένου έτους, που αφορούσε πληρωμές στον προϊστάμενο διαιτησίας Νεγκρέιρα . Οι συνέπειες αυτού του στοιχειώνουν τους «μπλαουγκράνα» στο γήπεδο, όπως τόνισε ο Τσάβι. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ομάδα του συχνά βρίσκεται σε μειονεκτική θέση εν μέρει λόγω των κατηγοριών. Το βράδυ του Σαββάτου (03/02), ο Βίτορ Ρόκε, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών, αποβλήθηκε από το γήπεδο στο ματς με την Αλαβές (1-3).

«Θα κάνουμε έφεση κατά αυτής της κάρτας για τον Βίτορ Ρόκε ούτως ή άλλως. Ήταν άλλο ένα λάθος του διαιτητή», είπε ο Τσάβι στον ισπανικό Τύπο μετά τη νίκη. «Ήταν απλώς άδικο που αποβλήθηκε. Το είδατε όλοι. Το μόνο που θέλω είναι να μπορέσουμε να αγωνιστούμε κανονικά. Δεν θα μιλήσω άλλο για διαιτητές. Ήταν άλλο ένα προφανές λάθος σήμερα. Πληρώνουμε το τίμημα για την υπόθεση Νεγκρέιρα. Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο για αυτό. Μπορείτε να δείτε όλοι τι συμβαίνει. Αν πω περισσότερα για αυτό, θα με σκοτώσεις ξανά».

Ο Τσάβι κλήθηκε να αντιδράσει στα λόγια του Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ότι βρήκε κουραστικές τις δηλώσεις της Μπαρτσελόνα περί νοθευμένου πρωταθλήματος.

«Είμαι επαγγελματίας και δεν θέλω να χαμηλώσω τον εαυτό μου σε αυτό το επίπεδο», είπε ο Αντσελότι. Ο Τσάβι από την πλευρά του επέλεξε την αποκλιμάκωση: «Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Μπορεί να ένιωσε πίεση από τα λόγια μου. Δεν ήταν αυτή η πρόθεση. Τρέφω πολύ σεβασμό για τον Κάρλο Αντσελότι».