«Καθάρισε» την Αλαβές με τριάρα η Μπαρτσελόνα

Ο Γκιντογκάν στο Αλαβές - Μπαρτσελόνα

i

Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

«Καθάρισε» την Αλαβές με τριάρα η Μπαρτσελόνα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:25 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 04.02.2024

Η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Αλαβές, της οποίας και επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας, για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Εύκολο έργο είχε στο «Μεντιθορότθα» η Μπαρτσελόνα, εκεί όπου επικράτησε της Αλαβές με 3-1, στο ματς της 23ης αγωνιστικής της La Liga. Mε τρεις διαφορετικούς σκόρερ, οι «μπλαουγκράνα» πήραν το τρίποντο και πλησίασαν τη Χιρόνα, η οποία δίνει μάχη το βράδυ του Σαββάτου (3/2) κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ

Το 1-0 έφερε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος βρέθηκε σε καλύτερη θέση από τον Γκουντογκάν που κυνηγούσε την μπάλα, σκοράροντας για το προβάδισμα της ομάδας του στο 22'. Ακολούθησε η μεγάλη στιγμή του Γκίρντι, ενώ στο 43' υπήρξε ακόμα μία μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους. 

Στο 49' ο Πέδρι τροφοδότησε τον Γκουντογκάν και εκείνος έστειλε την μπάλα στη γωνία, κάνοντας το 2-0. Άμεσα ο Ομοροντιόν είχε την απάντηση, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Εντούτοις, ο Ρόκε στο 63' φρόντισε να κλειδώσει το τρίποντο για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Ο ίδιος μάλιστα στο 72' είδε δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τον σύλλογό του με δέκα παίκτες, κάτι που βέβαια δεν άλλαξε τα πράγματα μέχρι τη λήξη. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA: 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: